Gurmand - Meniu bogat in... fier Zhang Xiang (57 de ani) din China are gusturi culinare foarte... sofisticate. Pe langa satare si alte unelte din fier sau otel, asiaticul mai consuma si becuri. Xiang chiar doreste sa porneasca intr-un turneu pentru
Gurmand - Meniu bogat in... fier
Zhang Xiang (57 de ani) din China are gusturi culinare foarte... sofisticate. Pe langa satare si alte unelte din fier sau otel, asiaticul mai consuma si becuri. Xiang chiar doreste sa porneasca intr-un turneu pentru a le arata conationalilor cateva din pasiunile sale.
China - Salariu la kilogram
Angajatii unei companii de transporturi din China si-au primit salariile in monede de un yuan. Un astfel de ""pachet salarial"" cantarea 6,4 kg. ""Nu se stie din ce motiv banca nu a eliberat decat monede, dar reprezentantii acesteia ne-au asigurat ca acest lucru nu se va mai repeta foarte curand"", a declarat un purtator de cuvant al companiei.
Protectia mediului - Inmormantari pe verticala
O companie de pompe funebre din Australia a primit aprobarea de a ingropa mortii pe verticala, pentru a proteja mediul inconjurator. Directorul companiei, Tony Dupleix, a declarat ca firma sa va face ""numai inmormantari fara zorzoane, iar sicriul va fi inlocuit de un sac pentru cadavre"". ""Cand mori te intorci pur si simplu in pamant. Asa ca nu inteleg de ce trebuie sa ne agitam atat cand vine vorba de o inmormantare"", a adaugat el.
Columbia - Barfa pedepsita cu inchisoare
Primarul unui orasel din Columbia a declarat barfa infractiune, iar pedeapsa pentru incalcarea legii este patru ani de inchisoare. ""Oamenii ar trebui sa stie ca daca ai o limba si o folosesti in scopuri rele e ca si cand ai avea in gura dinamita"", a declarat Mayor Jesus Ignacio Jimenez, edilul sef al localitatii Icononzo (40 km sud-est de capitala Bogota).
Plictiseala - Pompieri piromani
Doi pompieri din Ancud Chile au dat foc unor proprietati pentru a avea ce stinge. Jose Antecao Gonzales si Luis Navarro Aguilla se plictiseau de moarte la locul de munca. Si cum erau dornici de actiune au incendiat cu buna stiinta doua case si un magazin din insula Chiloe. Cei doi au mers chiar prea departe. S-au si luat la intrecere, pentru a vedea care ajunge mai repede la locul ""accidentului"". Din fericire, nimeni nu a fost ranit de incendiu.
Fantezie erotica - Sex ""prin efractie""
Doi hoti din Olanda au fost prinsi facand sex intr-o casa in care au intrat prin efractie. Oamenii legii din Beuningen, alertati de vecini, au ""surprins in flagrant"" un barbat de 39 de ani si o femeie de 35. Ei le-au declarat politistilor ca au spart incuietorile casei pentru ca isi doreau foarte mult sa faca dragoste, insa nu aveau unde.
Tratament - Se da cu crema de hemoroizi pe fata
Sandra Bullock a dezvaluit reteta frumusetii sale: crema pentru hemoroizi. ""Acest secret l-am invatat cand am devenit actrita. Crema face minuni cand vine vorba de riduri"", a declarat Sandra.
Serbia - Anticonceptie cu socuri electrice
In Serbia este la moda un nou mijloc de contraceptie: electrocutarea testiculelor. Potrivit expertului in fertilitate Sava Bojovic, socurile electrice de joasa intensitate duc la ""adormirea"" timp de 10 zile a spermei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.