Sfarsitul anului trecut putea fi unul extraordinar pentru capitanul Stelei, Mirel Radoi. Fotbalistul ros-albastrilor a fost foarte aproape de un transfer la Internazionale Milano, care se pare ca facuse o oferta concreta campioanei en-titre. OFER

Sfarsitul anului trecut putea fi unul extraordinar pentru capitanul Stelei, Mirel Radoi. Fotbalistul ros-albastrilor a fost foarte aproape de un transfer la Internazionale Milano, care se pare ca facuse o oferta concreta campioanei en-titre.

OFERTA. Desi il declarase transferabil pe Radoi, amplasandu-l pe o lista alaturi de Hamutovski sau Ogararu, principalul finantator al Stelei, Gigi Becali, a refuzat in ultimul moment sa-l cedeze pe finul sau la celebra grupare milaneza. Din cate se pare, italienii erau dispusi sa le ofere ros-albastrilor o suma de aproximativ 5 milioane de euro, adica pretul solicitat initial de Gigi Becali pentru transferul lui Radoi.
RAZGANDIRE. In ultimul moment, patronul Stelei si-a modificat planurile, hotarand sa-l pastreze pe capitanul echipei si pentru returul acestui campionat si parcursul din Cupa UEFA. ""Mirel ma va ajuta sa castig campionatul si sa mergem cat mai departe in Cupa UEFA. Dupa performantele pe care Steaua le va realiza, pretul lui va deveni 10 milioane de euro. Va spun eu ca el va ajunge sa joace in Liga Campionilor in sezonul urmator. Cu Steaua! Veti vedea ca din anul care abia a inceput voi face la echipa salarii de 250.000-300.000 de euro. Eu nu mai vreau sa ma mai bat cu cei din tara. Visul meu este sa ma bat cu Abramovici sau Berlusconi si sa-i inving cu ajutorul lui Dumnezeu"", a declarat Gigi Becali. (Mihai Igirosanu)

CRISTOCEA, PRIMA ACHIZITIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.