Campania umanitara a Ministerului Administratiei si Internelor, ""Oameni alaturi de oameni"" a adus sinistratilor bunuri in valoare a aproape un milion de euro. Desfasurata pe parcursul a 10 zile, campania avut drept obiectiv ajutorarea, prin ofe
Campania umanitara a Ministerului Administratiei si Internelor, ""Oameni alaturi de oameni"" a adus sinistratilor bunuri in valoare a aproape un milion de euro.

Desfasurata pe parcursul a 10 zile, campania avut drept obiectiv ajutorarea, prin oferirea unor aparate electrocasnice, persoanelor care au avut de suferit in urma inundatiilor din acest an. Din banii donati de personalul M.A.I. (35,8 miliarde ROL) au fost achizitionate 2.760 frigidere, 2.095 aragazuri, 3.221 televizoare, 100 sobe si 92 calorifere. Bunurile au fost oferite familiilor sinistrate din 80 de localitati din Galati, Timis, Braila, Harghita, Teleorman, Bacau si Vrancea.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.