Ionel Danciulescu, Mihaita Plesan, Cosmin Moti si Vlad Munteanu sunt doriti din retur la Poli, banatenii fiind dispusi sa plateasca in schimbul lor 4 milioane de dolari. Echipa ""europeana"" pe care Ioan Becali anunta ca o va cladi la Dinamo
Ionel Danciulescu, Mihaita Plesan, Cosmin Moti si Vlad Munteanu sunt doriti din retur la Poli, banatenii fiind dispusi sa plateasca
in schimbul lor
4 milioane de dolari.


Echipa ""europeana"" pe care Ioan Becali anunta ca o va cladi la Dinamo in momentul in care a devenit presedintele clubului se pare ca mai are de asteptat. Patru dintre jucatorii importanti ai ""alb-rosilor"", Danciulescu, Plesan, Moti si Vlad Munteanu, sunt doriti insistent la Timisoara din retur, banatenii fiind dispusi sa plateasca 4 milioane de dolari.
NEGOCIERI. Patronul lui Poli, Marian Iancu, a confirmat ieri tratativele, dar a spus ca nu s-a ajuns inca la nici un acord. ""In acest moment nu exista nici o certitudine in privinta transferurilor. Nu s-a parafat nimic. Stiu ca se poarta negocieri, dar nu s-a ajuns la un acord. Sincer sa fiu, in aceste zile m-am ocupat de afaceri, de orice altceva, in afara de Poli, care nu produce bani, ci consuma. Oricum, putem plati nu doar 4 milioane de dolari pe transferuri, ci si de 10 ori mai mult, daca este nevoie"", a afirmat ieri Iancu.
CRIZA. Daca posibila plecare a lui Plesan nu surprinde foarte tare, dupa ce acesta n-a confirmat la Dinamo, curioasa este disponibilitatea lui Dinamo de a se debarasa de ceilalti trei jucatori. ""Vom vinde si vom cumpara mult in ianuarie. Nu stiu insa ce anume vom vinde si vom cumpara. Chiar si eu ma voi pune la dispozitia clubului in acest mercato, pentru ca Dinamo sa faca bani, insa nu este adevarat ca am fi ajuns la un acord cu Timisoara pentru cei patru jucatori. Nu au existat nici un fel de negocieri. Cel putin cu mine nu a discutat nimeni"", a declarat ieri Ioan Becali. Conform unor surse de incredere, Dinamo nu se scalda in cea mai fericita perioada din punct de vedere financiar. Toti componentii lotului au de primit restante insemnate, adica salariile pe ultimele doua luni.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.