Pe ultima suta de metri a anului 2005, Aura Urziceanu a devenit bunicuta! ""Am o veste minunata. De fapt, e formidabila. Sunt bunica si sunt fericita!!!!! Pe 28 decembrie, la Londra, la 22:09, s-a nascut nepotica mea. La 3:00 dimineata m-a sunat
Pe ultima suta de metri a anului 2005, Aura Urziceanu a devenit bunicuta!

""Am o veste minunata. De fapt, e formidabila. Sunt bunica si sunt fericita!!!!! Pe 28 decembrie, la Londra, la 22:09, s-a nascut nepotica mea. La 3:00 dimineata m-a sunat fiul meu, Elia, sa-mi spuna ca este tatic. Asadar, am deosebita bucurie si placere sa v-o prezint pe Miss Mia Rully Clarck"", ne-a spus incantata Aura.
BINECUVANTARE. Micuta cantareste peste 2,700 de kilograme si este sanatoasa tun. Parintii, Elia si Marylene, plutesc de fericire ca au adus pe lume o asemenea minune. Ce sa mai vorbim despre bunicii Aura si Ron, care radiaza de bucurie si de mandrie ca fiul lor a devenit tata! Fie ca ursitoarele sa o binecuvanteze pe Mia si sa-i dea harul pe care l-a primit, cu 60 de ani in urma, bunica Aura Urziceanu: sa-i faca fericiti pe oameni cu muzica ei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.