Directorul ANS, Mihai Capatana, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca FR Handbal a propus ca jucatoarele reprezentativei Romaniei, recent medaliata cu argint la CM din Rusia, sa fie recompensate cu suma totala de 2.000.000 RON. Oficialul ANS a mai pr
Directorul ANS, Mihai Capatana, a declarat, ieri, pentru Mediafax, ca FR Handbal a propus ca jucatoarele reprezentativei Romaniei, recent medaliata cu argint la CM din Rusia, sa fie recompensate cu suma totala de 2.000.000 RON. Oficialul ANS a mai precizat ca, din suma totala de 3.225.000 RON, aprobata in sedinta de miercuri a Executivului condus de Calin Popescu Tariceanu, FRH a propus ca 570.000 RON sa revina corpului tehnic si celui medical, care s-au ocupat de pregatirea tricolorelor, iar 160.000 RON sa ajunga la antrenorii care le-au descoperit pe jucatoare. In plus, Capatana a dezvaluit faptul ca sapte salariati ai FRH vor fi recompensati financiar cu suma totala de 157.000 RON. "Mi se par niste propuneri de bun simt, in conditiile in care, in conformitate cu HG 484/2003, persoanalul salariat poate fi premiat cu pana la 40% din suma acordata sportivilor, iar propunerea FRH este de 5%", a spus directorul ANS, mentionand ca pe lista de propuneri pentru premiere nu se afla, cum ar fi fost firesc, si presedintele Cristian Gatu. "Lista de propuneri inaintata de federatie catre ANS se afla de miercuri seara, pentru aprobare, la Cancelaria primului ministru. Pana vineri, speram sa avem acordul Cancelariei, astfel incat sumele sa poata fi incarcate pe cardurile tuturor pana cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare. Mi-e greu sa cred ca echipa mai poate fi reunita pentru o premiere personala, in conditiile in care sportivele au plecat la cluburi sau isi petrec sarbatorile cu familiile lor", a mai spus Capatana. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.