Asociatia Romana pentru Studiul Ficatului si Fundatia "Academician Marin Voiculescu" au decernat ieri premii de excelenta in domeniu pentru anul 2005. Astfel, pentru contributia la educatia medicala continua in hepatologie a fost premiat profesorul d
Asociatia Romana pentru Studiul Ficatului si Fundatia "Academician Marin Voiculescu" au decernat ieri premii de excelenta in domeniu pentru anul 2005. Astfel, pentru contributia la educatia medicala continua in hepatologie a fost premiat profesorul de medicina interna in cadrul Departamentului de Medicina Clinica si Experimentala al Universitatii de Medicina din Padova, Italia si sef al Departamentului de Hepatologie Moleculara din cadrul Institutului Venetian de Medicina Moleculara, Alfredo Alberti. Coman Tanasescu, profesor de medicina interna la Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila" a primit premiul pentru activitate prestigioasa in dezvoltarea si promovarea hepatologiei romanesti. Pentru activitate in domeniul publicisticii hepatologice a fost premiata Simona Ioanitescu, medic specialist medicina interna, cercetator stiintific in Centrul de Medicina Interna - Nefrologie Fundeni. Diana Micu Zilisteanu, medic primar nefrologie si asistent cercetare nefrologie in Centrul de Medicina Interna - Nefrologie Fundeni a fost premiata pentru tenacitate si moralitate profesionala. Medicul primar anatomo-patolog al Departamentului de Anatomie Patologica din Institutul Fundeni, Monica Hortopan a primit premiul pentru tehnici noi introduse in domeniul morfopatologic-imunofluorescenta pe fragment bioptic tisular. Acelasi premiu a fost acordat medicului primar nefrolog, asistent universitar in Centrul de Medicina Interna - Nefrologie Fundeni, Universitatea de Medicina si Farmacie "Carol Davila", Camelia Ionescu. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.