Marius Stan, directorul general al Otelului Galati, a anuntat ieri ca gruparea de pe Dunare a renuntat la serviciile a sapte jucatori. Acestia sunt Andrei Urai, Daniel Stanciu (ambii portari), Sergiu Ghidarcea, Tudorel Zeciu, Ionut Dragomir (toti fun
Marius Stan, directorul general al Otelului Galati, a anuntat ieri ca gruparea de pe Dunare a renuntat la serviciile a sapte jucatori. Acestia sunt Andrei Urai, Daniel Stanciu (ambii portari), Sergiu Ghidarcea, Tudorel Zeciu, Ionut Dragomir (toti fundasi), Dan Balauru (mijlocas) si Marian Alexandru (atacant). Marius Stan nu exclude varianta ca in aceasta iarna si alti jucatori sa paraseasca echipa. "Trebuie sa construim o echipa motivata, cu jucatori care sa iubeasca culorile clubului. Este inadmisibil ca dupa infrangeri, si au fost multe in acest tur, unii dintre jucatori sa nu se consume deloc. Vom aduce jucatori care sa moara pe teren", a spus Stan. Directorul general al clubului galatean a precizat ca, dupa Craciun, va fi nominalizat noul antrenor al echipei, mai ales ca in perioada sarbatorilor va juca un meci de tenis cu piciorul in sala, la Hunedoara, alaturi de antrenorul dinamovist Ioan Andone, unul dintre tehnicienii vizati. Otelul i-a legitimat deja pe Cornel Irina si Gabriel Apetrei, fosti jucatori la Jiul Petrosani, respectiv, Universitatea Craiova. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.