Catalin Stefanescu si echipa de la "Garantat 100%" au pregatit de sarbatori o editie speciala, in care muzica va ocupa un loc important. Invitatul principal este renumitul muzician de jazz Johnny Raducanu, aflat intr-o forma de zile mari. Evident, Ca
Catalin Stefanescu si echipa de la "Garantat 100%" au pregatit de sarbatori o editie speciala, in care muzica va ocupa un loc important. Invitatul principal este renumitul muzician de jazz Johnny Raducanu, aflat intr-o forma de zile mari. Evident, Catalin nu va rata ocazia de a sta de vorba cu marele muzician, dar, de aceasta data, muzica va avea "partea leului" in emisiune.
Astfel, telespectatorii vor avea ocazia sa il asculte pe Nelu Ploiesteanu cantand la acordeon, dar si cu voce, muzica folclorica si de dragoste. Orchestra condusa de Virgil Popescu, prezenta in platou la fiecare emisiune, il va acompania.
Tambalistul Marius Mihalache a pregatit o piesa special compusa pentru "Garantat 100%". Interpretata impreuna cu un contrabasist si cu un percutionist, melodia pe ritmuri de tango s-a transformat in jazz, intr-o interpretare deosebita. La final, fanfara Savale din satul Zece Prajini si trupa emisiunii isi vor incerca priceperea artistica pe o varianta deosebita a melodiei "Hello Dolly".
Nici Johnny Raducanu nu se va lasa mai prejos. Ii va incanta pe telespectatori cu povesti spectaculoase despre sarbatori si despre romani, rememorand cum petrecea Craciunul impreuna cu familia, la Braila.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.