Un singur drum national, pe relatia Curtea de Arges-Tigveni (judetul Arges), este afectat major de precipitatiile din ultimele ore, circulatia auto fiind inchisa, in timp ce transporturile feroviare se desfasoara normal la nivel national, potrivit da
Un singur drum national, pe relatia Curtea de Arges-Tigveni (judetul Arges), este afectat major de precipitatiile din ultimele ore, circulatia auto fiind inchisa, in timp ce transporturile feroviare se desfasoara normal la nivel national, potrivit datelor Ministerului Transporturilor. Pe DN 73C, intre localitatile Curtea de Arges si Tigveni, au avut loc alunecari de teren sub partea carosabila, cauzata de precipitatii, iar traficul auto era deviat, joi, la ora 10.30, pe rute secundare.
Pe alte doua sosele, la Mioveni (Arges) si Padina (Buzau), circulatia este inchisa, traficul fiind afectat de inundatiile din aceasta vara, respectiv depistarea virusului H5N1 de gripa aviara in localitatea din judetul Buzau.
Totodata, ca urmare a unui accident soldat cu mai multe victime, in care au fost implicate trei autoturisme, circulatia pe DN1, intre Ploiesti si Campina, se desfasoara pe un singur sens. Accidentul a avut loc in jurul orei 9.00, iar o ora si jumatate mai tarziu se actiona pentru deblocarea carosabilului. Victimele accidentului au fost transportate la spital. Transporturile feroviare nu inregistrau, la ora 10.30, evenimente determinate de conditii meteo nefavorabile. Ca urmare a vantului puternic, manevrele navelor fluviale au fost sistate in Portul Constanta Sud, iar una dintre caile navigabile a fost inchisa. Ieri dimineata ningea in judetele din Muntenia, Sibiu, Bacau, Calarasi, Tulcea, Valcea, Olt, Harghita si Brasov.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.