Premierul Calin Popescu Tariceanu isi va petrece perioada dintre Craciun si Anul Nou cu familia. "Imi voi petrece cateva zile private deoarece functia publica are multe fatete si mai neplacuta este lipsa unei vieti private. Asa cum isi doreste fiecar
Premierul Calin Popescu Tariceanu isi va petrece perioada dintre Craciun si Anul Nou cu familia. "Imi voi petrece cateva zile private deoarece functia publica are multe fatete si mai neplacuta este lipsa unei vieti private. Asa cum isi doreste fiecare cateva zile cu familia. Asa imi doresc si eu", ne-a declarat Tariceanu. Alaturi de el, la Guvern s-au aflat sotia premierului, Ioana Popescu Tariceanu, si cei doi copii Calin si Mihai. Calin (junior) a implinit de curand 10 ani si a afirmat ca-si doreste o masina teleghidata cu motor pe benzina. Mihai care abia a implinit trei ani, s-a lasat mai greu convins sa ne spuna ce-si doreste de la Mos. Dupa multe insistente, Mihai a recunoscut ca isi doreste o jucarie - masina. Premierul ar fi bucuros sa primeasca o masina veche. "Imi plac masinile vechi. Cand ajung acasa, pe la 12 noaptea, ma mai uit pe Internet si mai scanez cate ceva ce este de vanzare. Imi plac masinile anilor 50-60, neaparat sa fie decapotabila si sa fie englezeasca", a afirmat Tariceanu. El ne-a mai marturisit ca va pleca cu familia la munte pentru a se lua la intrecere cu fiul lui cel mare, Calin. "Calin abia asteapta sa ma provoace la intrecere. Deja stiu ca va castiga. Nu stiu daca Mihai este pregatit sa-l punem pe schiuri", a mai spus premierul.
In legatura cu preferintele culinare ale premierului, el a afirmat ca-i plac foarte mult sarmalutele facute de mama "care sunt cat o inghititura. Imi mai place piftia, salata de boeuf. Gusturile mele culinare se indreapta catre bucataria clasica romaneasca, pe care din pacate o gasim prea putin in restaurante". Primul Craciun de care-si aminteste Tariceanu este unul in care a primit un ceas fabricat in RDG. "Noaptea trarziu, a venit la mine mama sa ma intrebe de ce nu dorm. I-am raspuns ca ma gandesc la ceasul meu, care era langa mine pe perna. Era atunci o perioada in care celebrele ceasuri fabricate in RDG, pe care voi nu le stiti, erau foarte ieftine", a precizat premierul.
Pentru anul 2006, ca premier doreste tuturor romanilor liniste, un an care sa nu mai fie incercat de evenimente de genul inundatiilor din anul 2005. "Acele evenimente au adus multa amaraciune tuturor romanilor, insa, am avut bucuria sa vad, solidaritate intre romani. Sunt convins ca 2006 va fi un an mai bun, plin de impliniri. Guvernul va face eforturi pentru a atinge obiectivele propuse si anume sa ne integram in Uniunea Europeana la 1 ianuarie 2007. Eforturile Guvernului se vor indrepta catre realizarea elementelor ce tin de bunastarea romanilor adica, spre cresterea salariilor si cresterea puterii de cumparare. Acestea sunt elemente ce le asteapta cu totii. Toti isi doresc sa Traiasca mai bine. Acesta va fi lucrul ce-l vom urmari in anul care vine", a declarat primul-ministru.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.