De Craciun, B1 TV ofera telespectatorilor sai un regal de filme marca Fox si editii speciale ale emisiunilor consacrate.
Vineri seara, incepand cu ora 22.00 (si sambata, in reluare de la ora 17.00) telespectatorii vor putea urmari o editie sp
De Craciun, B1 TV ofera telespectatorilor sai un regal de filme marca Fox si editii speciale ale emisiunilor consacrate.
Vineri seara, incepand cu ora 22.00 (si sambata, in reluare de la ora 17.00) telespectatorii vor putea urmari o editie speciala a emsiunii "High life". Realizatoarea emisiunii, Monica Stan, va prezenta un reportaj realizat la petrecerea de Craciun organizata de Studiourile de film Kentauros si, apoi, va comenta impreuna cu invitatul sau, ziaristul Cristian Brancu, Gala Decernarii Premiilor VIP.
"Fan X" le aduce un dar de zile mari telespectatorilor B1 TV. Prezentatoarea emisiunii, Dana Gont, a realizat pentru Craciun o retrospectiva a celor mai reusite zile cu vedete autohtone.
In acest an, mezina echipei B1 TV, Ilinca Vandici va fi Craciunita care realizeaza editia speciala a emisiunii "Esentze", de sambata 24 decembrie, ora 16.00. Sacul cu daruri al Craciunitei este plin cu materiale filmate legate de tendintele in moda, machiaj, tot ce insemna beauty pentru Sarbatorile din aceasta iarna. De asemenea, Ilinca va invita vedete din showbiz care vor vorbi despre traditiile de Craciun din zonele natale.
Gala filmelor Fox se va deschide sambata la ora 18.30 cu filmul de animatie "Bartok Magnificul", o productie care se adreseaza copiilor de toate varstele.
Darul special de Craciun al B1 TV este superproductia "Titanic", marele succes de box-office, in regia lui James Cameron cu Leonardo DiCaprio si Kate Winslett in rolurile principale. Productia, care detine un palmares impresionant, incununat de cele 13 Oscaruri castigate in 1998, se va difuza in doua parti, sambata si duminica de la ora 20.00.
Pentru iubitorii de cinemateca, B1 Tv a programat tot sambata, incepand cu ora 22.15, o capodopera a cinematografiei mondiale, filmul artistic "Zorba Grecul", laureat al premiului academiei, cu Anthony Quinn in rolul vietii sale.
Luni, de ora 20.00, pe B1 TV ruleaza un alt film de referinta marca Fox. Trei titani ai celei de-a saptea arte, Jean Gabin, Alain Delon, Lino Ventura evolueaza in "Clanul sicilienilor", o pelicula memorabila in regia lui Henri Verneuil.
Pentru iubitorii genului, in ziua de Craciun, de la ora 14.15, se va difuza Concertul extraordinar de muzica populara si lautareasca prezentat de Madalin Voicu si sustinut de artisti consacrati: Nelu Ploiesteanu, Cornelia Catanga, George Udila.
Incepand cu ora 00.15, fanii lui Pavel Stratan vor avea ocazia sa urmareasca concertul sustinut de acesta in cadrul turneului national, "Amintiri din copilarie".
Luni, B1 TV, a programat de la ora 18.00 Concertul special dedicat Craciunului, pe care Orchestra Johan Strauss l-a sustinut la Opera Romana. Repertoriul ansamblului contine lucrari ale familiei de compozitori Strauss, si ale altor mari compozitori, Mozart, Haydn, Beethoven, Schubert sau Dvorak. Acest spectacol este prin valoare si accesibilitate un dar de Craciun facut publicului spectator din Romania de catre B1 TV.
In saptamana Craciunului, Bebe Mihaescu a invitat vedetele B1 TV la o sedinta de terapie in cuplu. In emisiunea pe care o realizeaza "Cuplul conjugal: ori la bal, ori la spital", Bebe a provocat un director de stiri si trei prezentatoare tv sa raspunda intrebarilor legate de viata lor de cuplu.
In cele patru editii speciale ale saptamanii care incepe luni, 26 decembrie, de la ora 17.00, cunoscutul psiholog ii va avea invitati pe colegii sai din B1 TV - Livia Dila (luni), Radu Soviani (marti), Mbela Nzuzi (miercuri) si Gina Ivascu impreuna cu logodnicul ei Alexandru (joi). Timp de o ora pe zi, Bebe le va oferi telespectatorilor B1 TV portia de secrete din viata personala a celor patru jurnalisti.
Incepand cu 27 decembrie, Gina Ivascu a realizat editii speciale ale emisiunii "Verissimo" in care vor fi prezentate cele mai bune momente din sezonul trecut.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.