ITALIA, Serie A, etapa a 17-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Juventus Torino, 2-0 acasa cu Siena. Mutu a jucat mijlocas stanga si a fost considerat, de agentia "Datasport", unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Mutu a primit nota 7,
ITALIA, Serie A, etapa a 17-a * ADRIAN MUTU a fost integralist pentru Juventus Torino, 2-0 acasa cu Siena. Mutu a jucat mijlocas stanga si a fost considerat, de agentia "Datasport", unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren. Mutu a primit nota 7, la fel ca si Trezeguet, autorul celui de-al doilea gol al gruparii torineze. "Romanul se simte tot mai bine in rolul de mijlocas stanga: s-a zbatut mult, a facut multe recuperari, si-a ajutat coechipierii si a fost util in fazele ofensive. Este in mare forma", scrie "Datasport". Potrivit cotidianul "La Stampa", Mutu a afirmat ca in 2005 a redevenit un jucator adevarat. "Am redevenit un jucator adevarat si a incheiat anul jucand. Sper sa incep anul viitor in acelasi mod. Vreau sa-i multumesc antrenorului pentru ca mi-a dat posibilitatea sa joc", a declarat Mutu. Referindu-se la faptul ca Juventus a terminat anul 2005 pe primul loc, Mutu a spus: "Este un lucru care ne da moral. Dar nu trebuie sa incetinim, pentru ca adversarele noastre au obtinut si ele victorii, iar batalia continua" * CRISTIAN CHIVU a jucat toate minutele pentru AS Roma, 4-0 acasa cu Chievo Verona. Chivu a evoluat pe postul de fundas stanga * PAUL CODREA a intrat in minutul 61 pentru US Palermo, 0-1 in deplasare cu Fiorentina. Codrea l-a inlocuit pe E. Corini.
ITALIA, Serie B, etapa a 21-a * BOGDAN PATRASCU a fost integralist pentru Piacenza, 0-1 in deplasare cu Arezzo * VALI NASTASE a lipsit de la Bologna, 2-0 in deplasare cu Catanzaro.
SPANIA, Primera Division, etapa a 17-a * COSMIN CONTRA a fost titular pentru Getafe, 1-0 acasa cu FC Sevilla. Contra i-a lasat locul lui Redondo in minutul 89. De la Getafe a lipsit GICA CRAIOVEANU.
SPANIA, Segunda Division, etapa a 18-a * COSTEL GALCA a fost integralist pentru UD Almeria, 2-1 acasa cu Malaga B.
BELGIA, cupa, optimi de finala (un meci) * MARIUS NICULAE a intrat in minutul 80 pentru Standard Liege, 1-0 acasa cu Germinal Beerschot Antwerp. Niculae l-a inlocuit pe Rapaic.
TURCIA, cupa, preliminarii - grupa B * GIANI KIRITA a fost integralist pentru Gaziantepspor, 2-0 in deplasare cu Fenerbahce Istanbul. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.