Actor, regizor si producator Mel Collumcille Gibson ar fi putut sa fie doar o fata draguta de la Hollywood; in schimb, a devenit un actor faimos, asta pot afla telespectatorii PRO CINEMA din documentarul "Biografii celebre" difuzat sambata, de la 1
Actor, regizor si producator Mel Collumcille Gibson ar fi putut sa fie doar o fata draguta de la Hollywood; in schimb, a devenit un actor faimos, asta pot afla telespectatorii PRO CINEMA din documentarul "Biografii celebre" difuzat sambata, de la 12.15.
Luat drept australian, pentru ca a adoptat accentul din continent, Gibson s-a nascut in Peekskill, New York pe 3 ianuarie 1956.
Gibson si-a dorit sa fie jurnalist, insa a ajuns la Institutul de Arta Dramatica din Sydney. Initial, a suferit de un trac ingrozitor, iar la primul lui rol nu a putut sta in picioare, drept care si-a spus replicile stand pe un scaun.
Acum Gibson are la activ zeci de roluri si productii si a devenit un familist convins. El isi "cara" familia compusa din sapte copii si o sotie in toate colturile lumii, iar in perioadele libere se retrag cu totii la ferma din Australia.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.