Orice poate reprezenta un cadou in Statele Unite, indiferent daca este vorba de un nou nas pe care parintii i-l ofera fiicei lor prin intermediul unei operatii estetice, de o operatie de marire a sanilor sau de una de refacere a himenului, relateaza
Orice poate reprezenta un cadou in Statele Unite, indiferent daca este vorba de un nou nas pe care parintii i-l ofera fiicei lor prin intermediul unei operatii estetice, de o operatie de marire a sanilor sau de una de refacere a himenului, relateaza AFP, citata de Mediafax. "Se intampla din ce in ce mai des ca barbatii sa puna sub bradul de Craciun un plic care contine un bon pentru o intalnire cu un specialist in chirurgie estetica si care sa implice un simplu consult sau o operatie estetica", declara Peter Fodor, specialist in chirurgie plastica din Los Angeles.
Toate tipurile de operatii estetice pot fi primite cadou, a declarat Esmeralda Vanegas, proprietara unui centru de ingrijire si infrumusetare din apropiere de New York, specializat in operatii de reconstructie a vaginului.
"Reconstructiile de himen sau de vagin sunt extrem de solicitate drept cadou. Femeile recurg la astfel de operatii pentru ca stiu ca sotii lor viseaza sa aiba relatii sexuale cu o virgina sau pentru ca, dupa ce au nascut, vor sa simta mai intens placerea actului sexual", a explicat Esmeralda Vanegas.
Medicii specializati in chirurgie estetica fac foarte frecvent astfel de operatii. Daca este vorba de un cadou de Craciun, "operatia trebuie planificata din timp, pentru ca, dupa interventie, raporturile sexuale sunt interzise timp de 6-8 saptamani", a avertizat Esmeralda Vanegas.
In 2004, americanii au cheltuit 12 miliarde de dolari pentru chirurgie estetica, pe primul loc in randul interventiilor aflandu-se liposuctiile, urmate de operatiile de marire a sanilor si cele de marire a buzelor. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.