Carmen Stanescu, octogenara!
Uniunea Teatrala din Romania - UNITER anunta ca apreciata actrita Carmen Stanescu a implinit pe 29 iulie 80 de ani. Urarile publice ale UNIter includ aprecierea actritei ca "prezenta constanta si de mare valo
Carmen Stanescu, octogenara!
Uniunea Teatrala din Romania - UNITER anunta ca apreciata actrita Carmen Stanescu a implinit pe 29 iulie 80 de ani. Urarile publice ale UNIter includ aprecierea actritei ca "prezenta constanta si de mare valoare a teatrului romanesc, participand cu fantezie si rigoare la realizarea multor spectacole de succes, colaborand cu regizori importanti si dand viata unor roluri memorabile din dramaturgia nationala si universala". La multi ani, Carmen Stanescu! (D.C.)
Opereta la Sala Mare
In cadrul unei intalniri organizate ieri intre ministrul demisionar al Culturii, Mona Musca, si directorii Teatrului National din Bucuresti, Ion Caramitru, si al Teatrului National de Opereta "Ian Dacian", Amza Saceanu, s-a luat hotararea ca Operata sa-si prezinte spectacolele pe scena Salii Mari a TNB, pana cand va fi gasita o sala potriva. Ion Caramitru a fost de acord cu propunerea, care i-a apartinut Monei Musca. Intre timp, vor incepe reparatiile la actuala sala a Operetei, Sala Studio, afectata de incendiul de la inceputul acestui an si pe care o va relua in folosinta TNB. Mona Musca a propus ca sala sa se atribuie Operetei Sala Omnia din cladirea actuala a Senatului Romaniei. (D.C., sursa: Mediafax)
O noua revista de arta
Joi seara, la sediul Muzeului National de Arta Contemporana, a fost lansat primul numar al unei noi reviste, trimestriale, de arta contemporana: "Omagiu". Publicatia, care are 208 pagini color si a aparut intr-un tiraj de 3.000 de exemplare (pret: 24 de lei grei/ 240.000 lei vechi) isi propune sa fie "o platforma dedicata industriilor creative, aducand laolalta cei mai importanti artisti, arhitecti, designeri si muzicieni contemporani din noua generatie". De asemenea, "Omagiu" va incerca sa faca "trecerea intre off-line si on-line in spatiul virtual romanesc". Tema primului numar este "Fals/fake". Editor-sef al noii reviste este Stefan Cosma. (C.I.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.