Actorul Sylvester Stallone se pregateste sa intre din nou in ringul de box, pentru cel de-al saselea episod din seria "Rocky", la aproape 30 de ani de la realizarea primului "Rocky" si la 15 ani de la criticatul "Rocky V", relateaza The Guardian. Pov
Actorul Sylvester Stallone se pregateste sa intre din nou in ringul de box, pentru cel de-al saselea episod din seria "Rocky", la aproape 30 de ani de la realizarea primului "Rocky" si la 15 ani de la criticatul "Rocky V", relateaza The Guardian. Povestea este despre o lupta care se da impotriva sortii, dar foarte multi critici sunt de parere ca sansele ca cel de-al saselea episod sa fie unul reusit sunt extrem de mici. Potrivit Production Weekly, Stallone, in varsta de 59 de ani, a confirmat ca va regiza si va si juca in filmul "Rocky VI", iar filmarile vor incepe in luna decembrie in Los Angeles. Acum, povestea va incepe prin prezentarea lui Rocky Balboa, dupa retragerea in singuratate. In incercarea de a se mai "anima" si de a se mentine in forma, el se aventureaza in cateva meciuri mici. Rocky redevine un star dupa ce i se cere sa lupte impotriva campionului la categoria grea, Mason "The Line" Dixon. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.