A devenit deja o moda ca vedetele sa isi petreaca vacantele in strainatate pentru ca pretul este acelasi sau chiar mai mic decat in Romania. Nici Sorin Ganciu, prezentatorul emisiunii "Viata dimineata" de la B1 TV nu face exceptie. El si iubita lui M

A devenit deja o moda ca vedetele sa isi petreaca vacantele in strainatate pentru ca pretul este acelasi sau chiar mai mic decat in Romania. Nici Sorin Ganciu, prezentatorul emisiunii "Viata dimineata" de la B1 TV nu face exceptie. El si iubita lui Mihaela, care este jurist de profesie tocmai s-au intors duminica trecuta dintr-o vacanta in Grecia.
Sorin insa nu se comporta ca o vedeta si se chinuie sa sparga toate tiparele. Pentru el o vacanta in strainatate e o ocazie de relaxare nu de shopping. A plecat din Romania cu acest obiectiv si l-a respectat intocmai. A vizitat tot ce se poate vizita, manastirile Meteora si Sf. Stefan, Izvorul Sfintei Parascheva. Pentru a ajunge la Izvor turistii trebuie sa treaca Podul Mincinosilor, iar legenda spune ca atunci cand minti podul se clatina. Sorin a riscat si a trecut podul insa, a simtit pe pielea lui efectele legendei, caci podul s-a zguduit de-a binelea atunci cand a trecut el.

Oana Frigescu alearga dupa barbati din ceara

Concediul lui Sorin nu a insemnat si vacanta pentru "Viata dimineata" astfel ca Oana Frigescu a fost nevoita sa "duca greul emisiunii" dupa cum se plange ea. La sfarsitul celor cinci zile, Oana si-a luat o bine-meritata vacanta si a dat o fuga pana la Londra, unde si-a vizitat prietenii.
Vedeta a profitat la maximum de cele doua zile pentru a alerga prin Muzeul Madame Tussauds dupa replicile din ceara ale actorilor americani Brad Pitt si Collin Farrel, deoarece erau singurii a caror fotografie lipsea din albumul ei. Partenera de prezentare a lui Sorin nu-i impartaseste dorinta de relaxare in vacanta, asa incat ea a profitat de excursie pentru a-si achizitiona cizme si cercei, ca sa nu se intoarca acasa cu mana goala.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.