Ruxandra Gheorghe, prezentatoarea emisiunii "Parteneri de week-end", va sarbatori duminica implinirea a 25 de ani. Desi cu o zi inainte va avea program de filmare, simpatica teverista spera ca, de ziua ei, cineva drag sa ii organizeze o petrecere-sur
Ruxandra Gheorghe, prezentatoarea emisiunii "Parteneri de week-end", va sarbatori duminica implinirea a 25 de ani. Desi cu o zi inainte va avea program de filmare, simpatica teverista spera ca, de ziua ei, cineva drag sa ii organizeze o petrecere-surpriza sau o cina romantica.
In orice caz, blondina va avea parte, in curand, de un apartament renovat. "Casa mea s-a transformat in santier. Am daramat cativa pereti, vom construi un bar si vom amenaja terasa. Va fi foarte frumos, dar mai am de asteptat. Pana atunci, voi continua sa vizitez locuintele frumoase si confortabile ale invitatilor pe care ii voi avea in emisiune", ne-a marturisit ea.
De curand, Ruxandra si echipa ei au ajuns tocmai la Paris, si au mers acasa la cantareata de opera Leontina Vaduva, care i-a asteptat cu sampanie frantuzeasca.
Nu mai e nici un secret faptul ca, oriunde se duce, echipa "Parteneri de week-end" nu este ocolita de peripetii. De data aceasta, "trupa vesela" s-a ales cu o sperietura zdravana: zborul de intoarcere la Bucuresti a fost amanat cu cateva ore. Motivul? Surubul de la scaunul stewardesei parea slabit, si, dintr-un exces de precautie, avionul a fost inspectat indelung.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.