Emisiunea "Tradati in dragoste", prezentata de Ernest (foto) si difuzata in fiecare luni la Prima TV, este filmata cu oameni platiti sa joace rolurile din emisiune, nu cu oameni luati prin surprindere, a declarat pentru Mediafax presedintele Consiliu
Emisiunea "Tradati in dragoste", prezentata de Ernest (foto) si difuzata in fiecare luni la Prima TV, este filmata cu oameni platiti sa joace rolurile din emisiune, nu cu oameni luati prin surprindere, a declarat pentru Mediafax presedintele Consiliului National al Audiovizualului (CNA), Ralu Filip. El a explicat ca, in acest caz, emisiunea va putea fi difuzata in continuare pentru ca nu incalca drepturile si libertatile fundamentale ale omului.Presedintele CNA a spus ca reprezentantii Prima TV au pus la dispozitia membrilor CNA contractele incheiate de Prima TV cu cei care apar in emisiune, iar in urma analizarii acestora a fost clar ca "acolo e o regie, nu e o filmare reala"."E o opera de fictiune. Niste oameni obisnuiti, contra cost, interpreteaza roluri impuse de realizatorii acestei emisiuni", a spus Filip.
Referitor la editiile de pana acum ale emisiunii, pe care Consiliul le-a amendat in mod repetat cu sume de pana la 250 de milioane de lei, Ralu Filip a spus ca acelea nu au fost regizate. El a aratat ca, probabil, Prima TV a pornit de la realizarea unui reality show cu oameni luati prin surprindere de echipa de productie, iar in urma discutiilor cu CNA si a amenzilor a ajuns la aceasta formula. De asemenea, Ralu Filip a explicat ca reprezentantii Prima si membrii CNA au convenit ca din emisiune sa dispara reclama la firma de detectivi particulari Guard One si, in acelasi timp, limbajul personajelor din emisiune sa fie "periat". "De acum incolo, este o emisiune regizata. Au avut o problema nu numai din punctul acesta de vedere, au avut o problema si din punctul de vedere al publicitatii la o firma de detectivi, si al limbajului suburban la o ora prea devreme", a declarat Ralu Filip. Reprezentantii Prima TV nu au comentat asupra acestui subiect. (D.V.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.