Primii lei noi falsificati printr-o metoda mai mult decat originala au fost descoperiti de politistii suceveni de la Crima Organizata. O tanara este cercetata, alaturi de cateva rude, pentru falsificare de moneda si inselaciune, dupa ce a decupat mai
Primii lei noi falsificati printr-o metoda mai mult decat originala au fost descoperiti de politistii suceveni de la Crima Organizata. O tanara este cercetata, alaturi de cateva rude, pentru falsificare de moneda si inselaciune, dupa ce a decupat mai multe desene cu noile bancnote ale monedei nationale din pliantele de prezentare si le-a lipit intre ele, confectionand bani falsi, pe care i-a pus in circulatie. Veronica S., de 18 ani, din comuna Paltinoasa, este acuzata ca a plasat in Gura Humorului si in Cornu Luncii trei bancnote contrafacute, doua de 50 de lei noi si alta de o suta de lei noi, avand aceeasi serie.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.