Sotia senatorului PSD, Adrian Paunescu, ar putea sa scape de plata despagubirilor in cazul accidentului provocat anul trecut in care a ucis 3 persoane. Ieri, au inceput audierile in acest proces la Judecatoria Ramnicu Valcea, iar unchiul singurei sup
Sotia senatorului PSD, Adrian Paunescu, ar putea sa scape de plata despagubirilor in cazul accidentului provocat anul trecut in care a ucis 3 persoane. Ieri, au inceput audierile in acest proces la Judecatoria Ramnicu Valcea, iar unchiul singurei supravietuitoare, Silvia Burlan, a renuntat la cele 2 miliarde lei pe care le solicitase de la Carmen Paunescu. Intre timp, tutela fetei a fost obtinuta de alte rude, dar nici acestea se pare ca nu se inteleg asupra sumei cerute. Ana Burlan a spus ca minora este cea care trebuie sa hotarasca daca vrea bani de la familia Paunescu. Procesul a fost amanat pentru 28 octombrie a.c. cand au fost citate ca martori Autoritatea Tutelara de la Slatina si Valea Mare, precum si reprezentantii Caselor de Asigurari de Sanatate Dolj si Bucuresti.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.