Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat ieri la Pitesti, in cadrul unei dezbateri cu tema "Starea sociala si rolul stangii", ca fenomenul "Piata Universitatii", ar fi beneficiat de finantare externa. Iliescu chiar a desenat traiectoria fondurilor, c
Fostul presedinte Ion Iliescu a declarat ieri la Pitesti, in cadrul unei dezbateri cu tema "Starea sociala si rolul stangii", ca fenomenul "Piata Universitatii", ar fi beneficiat de finantare externa. Iliescu chiar a desenat traiectoria fondurilor, care se pare ca ar fi mers catre PNTCD, PNL, Grupul pentru Dialog Social, Romania libera, Liga Studentilor si Sindicatul "Fratia". "Toti acestia au fost beneficiarii unei finantari directe din exterior pentru a alimenta Piata Universitatii", a spus Iliescu, secondat de Roman, care a profitat de ocazie si a respins acuzele referitoare la faptul ca puterea din acea perioada ar fi chemat minerii la Bucuresti pentru a distruge opozitia. Reactia lui Iliescu la fenomenul Piata Universitatii nu este intamplatoare. El este invinuit in dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90. (V.D.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.