Presedintele executiv al clubului Dinamo, Ioan Becali, este urmarit penal in dosarul privind accidentul provocat de acesta la inceputul lunii iulie. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Liviu Neagu, impotri
Presedintele executiv al clubului Dinamo, Ioan Becali, este urmarit penal in dosarul privind accidentul provocat de acesta la inceputul lunii iulie. Potrivit purtatorului de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, Liviu Neagu, impotriva lui Ioan Becali a fost inceputa urmarirea penala pentru savarsirea infractiunii de parasire a locului accidentului. Neagu a mai precizat ca la dosar nu exista o plangere penala depusa de victima. In prezent, cauza se afla la Politia Rutiera, care continua cercetarile. La finalul acestora, in functie de raportul intocmit de oamenii legii, impotriva lui Becali se va lua fie masura trimiterii in judecata, fie o sanctiune administrativa, fie se va stabili neinceperea urmaririi penale. (M.V.R.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.