Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, promite ca pentru 183 de maternitati vor fi asigurate lucrari de reabilitare si echipamente medicale in valoare de peste 17 milioane de euro din fonduri provenind de la BIRD, 66 milioane de euro de la BEI si 91
Ministrul Sanatatii, Eugen Nicolaescu, promite ca pentru 183 de maternitati vor fi asigurate lucrari de reabilitare si echipamente medicale in valoare de peste 17 milioane de euro din fonduri provenind de la BIRD, 66 milioane de euro de la BEI si 91 milioane de euro asigurate de Guvernul Romaniei.
Pentru seviciile medicale de urgenta se vor asigura echipamente medicale pentru 61 spitale de urgenta din 41 de judete, plus pentru alte 6 spitale de urgenta din Bucuresti si pentru sectiile de pediatrie.
Valoarea este de peste 35 milioane euro asigurate de BIRD si aproximativ 12 milioane de euro co-finantare de la Guvernul Romaniei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.