Componentul echipei masculine de gimnastica Dinamo-Erbasu, Razvan Selariu (foto), a cucerit, ieri, titlul national la individual compus in cadrul intrecerilor gazduite de Sala Sporturilor din Bacau. Conform datelor oficiale, Selariu a acumulat 54,80
Componentul echipei masculine de gimnastica Dinamo-Erbasu, Razvan Selariu (foto), a cucerit, ieri, titlul national la individual compus in cadrul intrecerilor gazduite de Sala Sporturilor din Bacau. Conform datelor oficiale, Selariu a acumulat 54,80 puncte si i-a devansat pe Flavius Coczi (CSS Bistrita, 54,30 p) si pe Adrian Bucur (CSM Sfantu Gheorghe, 52,15 p). Cum era de asteptat, in concursul pe echipe s-a impus detasat Dinamo, in fapt lotul national in formula Dan Potra, Razvan Selariu, Daniel Popescu, Ioan Suciu, Marius Urzica, Marian Dragulescu, cu un total de 217,75 puncte, urmata de CSS Bistrita (194.20 puncte) si CSS Resita (194.05 puncte). Satisfacut de prestatia campionului national, antrenorul lotului olimpic masculin, Dan Grecu, a spus ca, pentru moment, doar Razvan Selariu este nominalizat pentru concursul individual compus de la Mondialele din Australia. "Mai este o luna pana atunci. Razvan este printre putinii care au exercitii cu nota de plecare 10, astfel incat eu cred ca are sanse mari la medalie. Mai avem timp sa ne punem la punct. In fond, este vorba de cizelare, iar pregatirea este in grafic", a punctat Grecu. De remarcat evolutiile foarte bune la aparate ale lui Marius Urzica, care a primit la cal cu manere cea mai mare nota din prima zi de concurs (9,75), si Marian Dragulescu, care a prezentat doua sarituri din 10, pentru care a primit 9,70 (MCZ)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.