Cu ocazia aniversarii unui an de la lansarea postului de radio metropolitan DW 88,5 FM Bucuresti Deutsches Symphonie-Orchester Berlin va concerta in 18 octombrie la Bucuresti cu prilejul aniversarii unui an de la lansarea postului de radio metropolit
Cu ocazia aniversarii unui an de la lansarea postului de radio metropolitan DW 88,5 FM Bucuresti Deutsches Symphonie-Orchester Berlin va concerta in 18 octombrie la Bucuresti cu prilejul aniversarii unui an de la lansarea postului de radio metropolitan DW Bucuresti.
Incepand din 13 octombrie 2004 Deutsche Welle transmite pentru ascultatorii romani in Capitala pe frecventa 88,5 Mhz ca un "post de radio din inima Europei". Concertul prezentat de Deutsche Welle la sala Ateneului Roman din Bucuresti se va bucura de conducerea renumitului dirijor Kent Nagano. Vor fi interpretate lucrari de Wolfgang Amadeus Mozart (Concertul pentru clarinet si orchestra in La major, KV 622 si Simfonia Jupiter) precum si "Labirintul", o lucrare a compozitorului german din generatia tanara, Jörg Widman.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.