Miliardarul Cristian Tantareanu si-a mai facut o vila in Paradisul verde de la Corbeanca. Construita in stil american, casa seamana izbitor cu celebrul ranch al familiei Ewing din serialul Dallas. Renumit pentru petrecerile stilate pe care le organiz
Miliardarul Cristian Tantareanu si-a mai facut o vila in Paradisul verde de la Corbeanca. Construita in stil american, casa seamana izbitor cu celebrul ranch al familiei Ewing din serialul Dallas. Renumit pentru petrecerile stilate pe care le organizeaza, Cristian Tantareanu a amenajat, in curte, si un club, proiectat sa gazduiasca peste 200 de persoane. Luana, fosta sotie a lui Cabral, va patrunde, astazi, pentru telespectatorii postului National TV, in "Caminul de cinci stele" al cunoscutului om de afaceri. Difuzata in fiecare sambata de la ora 11.00, noua emisiune va arata tuturor celor interesati modul in care vedetele au ales sa-si decoreze locuinta.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.