Comisia judeteana de fond funciar Suceava a inceput, ieri, discutiile tehnice si procedurale in cazul solutionarii cererii de restituire a terenurilor forestiere depuse de Fondul Bisericesc Ortodox din Bucovina, a declarat prefectul de Suceava, Orest
Comisia judeteana de fond funciar Suceava a inceput, ieri, discutiile tehnice si procedurale in cazul solutionarii cererii de restituire a terenurilor forestiere depuse de Fondul Bisericesc Ortodox din Bucovina, a declarat prefectul de Suceava, Orest Onofrei.
Onofrei a spus ca partea tehnica privind retrocedarea suprafetelor solicitate de Fondul Bisericesc Ortodox din Bucovina (FBOB) este "foarte greoaie", proprietatile fiind pe raza a 44 de comune.
El a adaugat ca se continua analizarea fiecarui document privind proprietatea asupra terenurilor forestiere si ca "incet-incet, problemele se clarifica". Onofrei a spus ca Fondul Bisericesc Ortodox din Bucovina a depus cererea privind retrocedarea a 192.000 de hectare de padure pe raza judetului Suceava si ca "va primi suta la suta proprietatile in formula in care au existat".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.