Politistii constanteni nu au gasit nici un fel de nereguli la cazinoul in care 8 jucatori la jocurile de noroc spun ca au fost inselati cu sume cuprinse intre 30.000 si 350.000 de dolari. Ancheta desfasurata in regim de urgenta de Garda Financiara, S
Politistii constanteni nu au gasit nici un fel de nereguli la cazinoul in care 8 jucatori la jocurile de noroc spun ca au fost inselati cu sume cuprinse intre 30.000 si 350.000 de dolari. Ancheta desfasurata in regim de urgenta de Garda Financiara, Serviciul de Investigare a Fraudelor si Biroul Regional de Metrologie Legala (BRML) nu a dat la iveala nici un element care sa conduca la faptul ca s-au comis ilegalitati. Potrivit anchetatorilor, verificarile au fost demarate in urma plangerii lui Petrica Tomescu, un constantean care a sustinut ca a fost pacalit cu 31.000 de dolari la ruleta. Acestuia i s-au alaturat alti 7 jucatori care au reclamat pierderi la fel de importante. Cu toate acestea, spun autoritatile, la cele doua mese de ruleta mecanica nu au fost constatate deteriorari sau modificari la componentele acestora. "Datorita faptului ca rotorul si statorul din care este alcatuita ruleta mecanica sunt din metal masiv, orice magnet permanent sau electromagnet atasat acestor componente nu ar putea influenta miscarea unei eventuale bile cu continut metalic in favoarea organizatorilor jocului sau in defavoarea jucatorilor", se precizeaza intr-un comunicat al IJP Constanta. Mai mult decat atat, cele 2 rulete sunt verificate tehnic periodic, iar patronul localului, italianul Michele Ligoro a prezentat specialistilor toate bilele folosite la cele 4 rulete mecanice pe care le detine pentru a se vedea daca au metal in interior. Controlul a scos la iveala faptul ca in noaptea de 11/12 octombrie a.c., cazinoul a inregistrat castiguri de peste 52.000 dolari la cele 2 mese reclamate, sume ce se regasesc insa in contabilitatea societatii. Nici reprezentantii Oficiului pentru Prevenirea si Spalarea Banilor nu au descoperit ilegalitati.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.