Audi A6 a cucerit un nou premiu: limuzina cu pedigree sport a primit o distinctie pentru cel mai bun design exterior din partea revistei auto Wheels, publicata in Australia. Juriul, format din jurnalisti auto, designeri de moda, arhitecti si designer
Audi A6 a cucerit un nou premiu: limuzina cu pedigree sport a primit o distinctie pentru cel mai bun design exterior din partea revistei auto Wheels, publicata in Australia. Juriul, format din jurnalisti auto, designeri de moda, arhitecti si designeri, a apreciat calitatea remarcabila, supletea miscarilor si stilul demonstrate de Audi A6 in orice situatie si din orice perspectiva.
Premiul este "Wheels Automotive Design Awards" (WADA - Premiile Wheels pentru Design Auto). In opinia membrilor juriului, Audi A6 a oferit cea mai buna infatisare si cel mai inteligent design. Ei au apreciat indeosebi combinatia dintre eleganta si functionalitatea modelului produs de constructorul din Ingolstadt.
Audi A6 a castigat aproape toate premiile importante de cand a fost lansat pe piata in 2004. Printre acestea se numara Auto 1, World Car of the Year (n.a. Masina anului in lume), Most Beautiful Car in the World (n.a. Cea mai frumoasa masina din lume) si primul loc in sondajul efectuat printre cititorii "Auto motor und sport", pentru a numi numai cateva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.