Seara, dupa demachiere, aplicati putin ulei de masline pe buze. O alta metoda de tratament e aplicarea direct pe buze a continutului unei capsule de vitamina E. n Fructe si legume pentru gravide Femeile gravide trebuie sa aiba o alimentatie specia
Seara, dupa demachiere, aplicati putin ulei de masline pe buze. O alta metoda de tratament e aplicarea direct pe buze a continutului unei capsule de vitamina E.
n Fructe si legume pentru gravide
Femeile gravide trebuie sa aiba o alimentatie speciala. Este bine ca ele sa manance de cel putin cinci ori pe zi fructe si legume. Multe dintre ele contin salicilati naturali, care sunt similari aspirinei si reduc probabilitatea formarii cheagurilor de sange. Specialistii sustin ca un aport mare de salicilati ar putea reduce riscul de preeclampsie si avort. Trebuie sa se evite insa, in perioada sarcinii, consumul de ficat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.