MINUTUL 1. Folosind un baton sau un lichid corector, mascati cearcanele si eventualele iritatii ale pielii (petele rosii). Utilizati un burete micut sau chiar degetele pentru intinderea uniforma a acestuia. MINUTUL 2. Aplicati fondul de ten uniform
MINUTUL 1. Folosind un baton sau un lichid corector, mascati cearcanele si eventualele iritatii ale pielii (petele rosii). Utilizati un burete micut sau chiar degetele pentru intinderea uniforma a acestuia.
MINUTUL 2. Aplicati fondul de ten uniform pe toata fata, avand grija sa nu se formeze pete. E necesar sa aveti o nuanta identica sau foarte apropiata de cea a tenului dumneavoastra, pentru a nu da senzatia de artificial sau de ten incarcat.
MINUTUL 3. Peste fondul de ten aplicati pudra (tot intr-o nuanta foarte apropiata pielii), insistand sub ochi si in zona T (barbie, nas, frunte). Inlaturati excesul cu un pamatuf curat.
MINUTUL 4. Daca aveti ustensilele necesare, curbati-va genele; daca nu aplicati direct mascaraua. Atentie insa: aceasta trebuie aplicata in strat subtire (nu in exces) si doar pe genele de sus.
MINUTUL 5. Dati un pic de culoare obrajilor dv., apoi aplicati putin fard pe pleoape (daca sunteti adepta machierii pleoapelor). Apoi colorati-va buzele cu rujul sau cu gloss-ul preferat.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.