Impatimit, asa cum il stim, dupa miscare fizica, pe traseul ce leaga cluburile si terasele cu fite ale Bucurestiului, Jean-Claude Van Damme a fost protagonistul unei "harjoneli" cu cativa bodyguarzi, la Bamboo.
Sambata trecuta, celebrul actor pripasit in tara noastra de vreo trei luni pentru turnarea unui nou film, "Second in Command", a venit sa revada noua fata a localului, care a fost mistuit de un incendiu. Conform celor aflati pe terasa in calitate de clienti, Van Damme, care venise in Club Bamboo afumat bine, s-a simtit foarte deranjat de atitudinea altor petrecareti care se certau zgomotos. Drept pentru care a intrat repede in pielea supereroilor pe care i-a intruchipat in cariera sa (ajutat, e drept, conform acelorasi surse, si de bauturile comandate sistematic de vedeta) si s-a implicat direct in cearta. Cand scandalul a degenerat in imbranceli, bodyguarzii clubului, care au urmarit galceava cu atentie, au intervenit la timp pentru aplanarea conflictului.
Jean-Claude Van Damme s-a dovedit unul din clientii fideli ai localului de la malul Lacului Tei, insa, cu exceptia refuzurilor de a da autografe fanilor care il recunosteau, nu a fost implicat niciodata pana acum intr-un incident in peisajul monden bucurestean.
si Wesley Snipes, iarasi client obisnuit al clubului, a fost cuminte in perioada petrecuta in Romania. Cei de la Bamboo isi amintesc ca ultima oara cand Wesley le-a vizitat clubul a fost chiar in ziua in care locatia a ars. in cazul sau, pentru problemele legate de "admiratori" se ocupa propriul bodyguard.

Probleme cu droguri si alcool

Actorul de origine belgiana s-a confruntat in timp cu nenumarate probleme cauzate de consumul de droguri si alcool. in 1996, "tinea" prima pagina a ziarelor cu dependenta sa de cocaina, internandu-se, pentru scurt timp insa, intr-o clinica de dezintoxicare. Doi ani mai tarziu, in 1998, el se confrunta cu aceleasi probleme. in acelasi an, vedeta s-a luat la bataie intr-un club din New York, cu un fost bodyguard de-al sau, iesind "sifonat" din confruntare, pentru ca in 1999 sa fie arestat pentru conducerea masinii sub influenta alcoolului. in 1992, in timpul filmarilor la "Soldatul Universal" au existat zvonuri privind conflictele dintre Van Damme si Dolph Lundgren, celalalt "greu" al productiei. (Gabriel Penes)