Serviciul Teritorial Cluj al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DICOT), a anuntat ca pe numele celor doi barbati prinsi in flagrant cu o cantitate mare de substante halucinogene s-a emis un mandat de ar
Serviciul Teritorial Cluj al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DICOT), a anuntat ca pe numele celor doi barbati prinsi in flagrant cu o cantitate mare de substante halucinogene s-a emis un mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile, transmite Rompres.
Potrivit procurorului Mircea Hrudei de la DIICOT Cluj, cei doi barbati se numesc Radu Ioan C. si Tiberiu P. Cei doi au fost prinsi intr-un local din Bistrita-Nasaud, in timp ce incercau sa vanda 248 de pastile de ecstasy (MDMA) si 1,5 kilograme de rezina de canabis. Politistii au estimat valoarea drogurilor la 4000 de euro. In urma cercetarilor, s-a stabilit ca furnizorul stupefiantelor era Dumitru C. In cazul in care instanta de judecata ii va gasi vinovati de trafic de droguri de mare risc, cei trei ar putea primi o pedeapsa cu inchisoarea cuprinsa intre 10 si 20 de ani.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.