Este vorba despre 17 persoane printre care se afla si conducatorii miscarii, Nicolae Catrina si Claudiu Trandafir. Potrivit surselor citate, invinuitilor nu le-au fost aduse inca la cunostinta acuzatiile, acesta fiind si motivul tacerii autoritatil
Este vorba despre 17 persoane printre care se afla si conducatorii miscarii, Nicolae Catrina si Claudiu Trandafir.
Potrivit surselor citate, invinuitilor nu le-au fost aduse inca la cunostinta acuzatiile, acesta fiind si motivul tacerii autoritatilor. Guru s-a ales cu un nou mandat de arestare emis zilele trecute de judecator sub acuzatia de trafic de persoane. Procurorii au indicii potrivit carora Bivolaru si colegii sai din conducerea MISA i-ar fi folosit pe invataceii de yoga la diverse munci neplatite in folos personal.
Documentul a fost trimis imediat si in Suedia pentru completarea dosarului de extradare. Gregorian Bivolaru a fost arestat acum doua saptamani in orasul suedez Malmo, dupa ce disparuse fara urma in primavara anului 2004.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.