Infiintata in 1992 si devenita institutie de utilitate publica, prin HG nr. 354 din 18 martie 2004, Fundatia Anastasia activeaza inca din 1994 sub inaltul patronaj regal al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei. Astfel, mai bine de zece ani, activita
Infiintata in 1992 si devenita institutie de utilitate publica, prin HG nr. 354 din 18 martie 2004, Fundatia Anastasia activeaza inca din 1994 sub inaltul patronaj regal al Majestatii Sale Regina Ana a Romaniei. Astfel, mai bine de zece ani, activitatea si manifestarile Fundatiei s-au bucurat de girul Casei Regale a Romaniei si tot sub aceste prestigioase auspicii, mai putin cunoscute publicului larg, a fost alcatuita si colectia de arta contemporana romaneasca, oferita in 2001 de Fundatie Casei Regale.
Marti, 12 aprilie 2005, Fundatia Anastasia a avut marea onoare de a primi in cursul diminetii vizita Reginei Ana a Romaniei. Majestatea Sa s-a interesat indeaproape de problemele de locatie cu care se confrunta in prezent Fundatia, de continutul si mersul proiectelor in curs, si a cercetat cu atentie conditiile de stocaj, precum si starea fizica in care se afla importantul patrimoniu cultural dobandit de Anastasia in decursul a 12 ani de activitate neintrerupta. La discutii au luat parte Sorin Dumitrescu, presedintele Fundatiei, Doina Dumitrescu - director executiv, Monica Popescu - expert marketing, Alina Dumitrescu - manager principal. Conducerea Fundatiei a oferit in dar Reginei Ana a Romaniei albumul "Rainer", editat de Fundatie. (L.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.