Elevii lui Mihai Stoichita au dominat prima repriza, in care cea mai importanta faza a fost cea in care Nanu si Pesici s-au lovit puternic cap in cap. ACCIDENTARE. Din cauza impactului, fundasul nu a mai putut continua partida, fiind inlocuit de Iz
Elevii lui Mihai Stoichita au dominat prima repriza, in care cea mai importanta faza a fost cea in care Nanu si Pesici s-au lovit puternic cap in cap.
ACCIDENTARE. Din cauza impactului, fundasul nu a mai putut continua partida, fiind inlocuit de Izvoreanu, iar portarul brasovenilor a putut reintra abia dupa ce a fost bandajat. Cu toate acestea, Pesici a avut o evolutie foarte buna, intervenind cu succes la ocaziile lui Danut Oprea din prima parte. La un sfert de ora dupa pauza, galatenii au avut o mare ratare, cand Badescu a trimis in bara, urmata la 5 minute de deschiderea scorului, Victoras Iacob reluand din apropiere. Pesici a mai avut inca o interventie remarcabila, aparand un penalty executat de V. Tanase.
SENTINTA. Meciul mergea spre o victorie la limita a gazdelor, dar, in al doilea minut de prelungire, Bodea s-a inaltat si a egalat cu o lovitura de cap la coltul scurt.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.