Grupul A&D Pharma, care reuneste distribuitorul de medicamente Mediplus si lantul de farmacii Sensiblu, va aloca in acest an peste 13 milioane euro pentru construirea unui centru logistic in Bucuresti, extinderea numarului depozitelor si a retelei de
Grupul A&D Pharma, care reuneste distribuitorul de medicamente Mediplus si lantul de farmacii Sensiblu, va aloca in acest an peste 13 milioane euro pentru construirea unui centru logistic in Bucuresti, extinderea numarului depozitelor si a retelei de farmacii. Centrul logistic va fi construit in zona soselei de centura a Capitalei si va avea o suprafata de 20.000 metri patrati.
In acelasi timp, grupul va continua programul de extindere a depozitelor proprii Mediplus, numarul acestora urmand sa creasca anul acesta cu cinci locatii, in Targu-Mures, Timisoara, Constanta, Brasov si Oradea.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.