Gregorian Bivolaru este judecat pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor, perversiune sexuala, trafic de minori, coruptie sexuala si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei. Procesul se judeca la Sibiu, in urma unei cereri formulate d
Gregorian Bivolaru este judecat pentru intretinere de relatii sexuale cu un minor, perversiune sexuala, trafic de minori, coruptie sexuala si tentativa de trecere frauduloasa a frontierei. Procesul se judeca la Sibiu, in urma unei cereri formulate de avocatii sai. Deoarece Bivolaru a disparut de la domiciliul sau, fiind dat in urmarire generala, procesul se va judeca in lipsa. ""Fiind vorba de minori, in cazul Gregorian Bivolaru este posibil ca sedinta sa fie secreta"", a declarat, in exclusivitate pentru Rompres, chiar judecatorul procesului Bivolaru de la Tribunalul Sibiu.
Bunurilor simpatizantilor MISA, care nu constituie probe in dosare penale, vor fi restituite.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.