Actorul Toni Tecuceanu, colegul de echipa al "Carcotasilor" de la Prima TV, a incetat din viata ieri dimineata, la varsta de 37 de ani.

Diagnosticat in Ajunul Craciunului cu virusul AH1N1, la spitalul "Matei Bals", starea de sanatate a actorului s-a agravat. Toni a facut pneumonie, suferind complicatii severe la plamani care, in cele din urma, i-au fost fatale, informeaza un comunicat transmis de Prima TV.

Inainte de a face actorie, Toni a participat la misiuni de mentinere a pacii sub comanda ONU. A jucat in mai multe spectacole de teatru, filme si productii de televiziune.

In 2006, in cadrul Galei Tanarului Actor – HOP, Toni a castigat premiul pentru cel mai bun actor, pentru rolul "Lomeier", din spectacolul "Noapte araba", in regia Theodorei Herghelegiu, piesa care a fost jucata pe scena Teatrului Foarte Mic.

"Amintiri din Epoca de Aur 1 - Tovarasi, frumoasa e viata!" este o alta productie in care Toni a jucat, de aceasta data rolul unui militian.

Toni facea parte din echipa "Carcotasilor" de patru ani si spunea ca "sa lucrezi la Cronica inseamna ras cat cuprinde".

In aceste momente, Prima TV este alaturi de familia actorului.

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, dr. Streinu-Cercel, avertizeaza ca varful pandemiei va fi atins la jumatatea acestei luni, urmand ca in prima jumatate a lunii februarie sa asistam la o scadere a incidentei. Pana la finele anului trecut se vaccinasera contra gripei porcinei 166.000 de persoane, dintre care 40.000 doar in ultima saptamana a lui 2009.

Toni Tecuceanu - "Cel mai iubit dintre pamanteni"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.