back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Psd ,ultima reduta a criminalilor comunisti.

 


 
Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
 
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 29 Februarie 2016, ora 09:26

Privind in urma trebuie sa constientizam ca acest partid criminal trebuie sa dispara iar vinovatii genocidului din decembrie 89,13-15 iunie90, anchetati si condamnati .
Acest partid are radacini in ideologia bolsevica si este artizanul devalizarii Romaniei.
Mortii nostrii cer anchetarea si scoaterea in afara legii a acestui partid CRIMINAL .


Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 29 Februarie 2016, ora 11:47

nu partidul, membrii , cei patati,
pot fi: nominalizati.citati,
anchetati, judecati si condamnati.
asa cum ai afirmat, in general, partidu'
e tot o pleasca de gandire din plamada comunista
ca inscenarea de la tamadau.


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 29 Februarie 2016, ora 23:25

Gresit.
Partidul este rampa de lansare si scutul protector al acestor criminali .
Fara partid , otrepele comuniste raman fara imunitate , la mana institutiilor .
Organizatia trebuie distrusa, apoi luati fiecare in parte si pedepsiti dupa faptele comise.
Tu nu vezi ce rol nefast a jucat acest partid neocomunist si profund anti-national?
Ai impresia ca Basescu a fost suspendat pentru taierea salariilor ori pentru faptul ca a fost reperat ca un pro-european si pro-american?
Nemernicii au inteles ca Basescu este un pro-occidental iar cireasa de pe tort a venit atunci cand Administratia condusa de el a condamnat comunismul.
De atunci javrele comuniste i-au pus gand rau iar partidul le-a dat posibilitatea sa puna in practica lovitura de stat.
Acesta este motivul pentru care cred ca acest PSD trebuie distrus deoarece este un partid cu puternice radacini staliniste, anti-romanesc si cu siguranta filo-rus.


Black_Friday_

4276 mesaje
Membru din: 23/08/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2016, ora 05:48

De la: corcodel, la data 2011-10-31 13:11:34
De la: 9am249382, la data 2011-10-30 16:57:43
De la: Fantoma_din__Zanzibar, la data 2011-10-30 08:18:28
De la: corcodel, la data 2011-10-29 20:05:38
De la: 9am249382, la data 2011-10-28 09:13:25
De la: corcodel, la data 2011-10-27 21:44:20
De la: Emilescu, la data 2011-10-24 17:28:35poate e pe statul de plata a lu' careva si vine sa tulbure apa p-acilea
Mai Emilescule, eu sunt pe propriul stat de plata , nu sunt sluga nimanui, sunt independent financiar, intr-un cuvant nimeni nu-mi poate schimba convingerile politice nici cu galosi , pungi, marire de salariu(pensie), indexare etc. Intelegi matale care este diferenta ?


esti Independent, pe naiba ! esti la fel dependent, ca toata viata din romanica, de politica facuta de la cotroceni ! daca te mai "foarfeca" de vreo doua ori, iti mai creste un TVA, iti creste impozitul si ajunge euroiul la 6 lei si benzina la 7-8, incepi sa-ti plingi nenorocul....
Ai dreptate partial. De ce? Simplu, intodeauna gasesc o cale de iesire din ,,necaz'', nu ma vait, nu cer nimic nimanui si reusesc sa supravietuiesc. Asta inseamna adaptivitate si un pic mai multa inteligenta decat majoritatea posesorilor de tartacuta.


Iar sponsorizezi mese de 1 decembrie pentru PDL ?

ufff, ce rau esti ! de ce-i aduci aminte de metoda lui INTELIGENTA de a se "descurca" intotdeauna ?
Ce ,,ciudoasa'' esti. Corect, ma fac frate cu si trec puntea. Cand vor venii ai vostri la fel voi face si uite asa metoda mea inteligenta da rezultate. Inca ceva, la data de 1 decembrie primaria sect 2 face pomeni de multa vreme, mai precis 3 mandate de cand Ontanu este in fruntea bucatelor. Pot sa te asigur ca particip la organizarea lor de 6 ani , iar in perioada respectiva primarul era PSD.Deci.....ma descurc??? PS. In afaceri nu conteaza culoarea politica.....

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 10:22

Doi in unul,voi incerca sa-ti raspund la toate provocarile , criticile , vomitate din prostie si invidie socialista.
Stiu ca strugurii sunt acrii cand nu poti ajunge la ei din lene, necunoastere ori prostie, asa ca incerc pentru a nu stiu cata oara sa-ti deschid ochii in lumea reala ,nu in utopia socialista in care crezi.
Pentru tine viata trebuie traita de pe o zi pe alta , fara sacrificii, provocari, riscuri si din acest motiv esti o socialista mediocra si nu ai fost in stare de nimic pe lumea asta.
In schimb eu, imediat dupa ce zorii libertatii au rasarit , am renuntat la comfortul unui servici relativ sigur si cu speranta unei vieti mai bune, riscand totul, am plecat pe un drum cu multe obstacole si cu greu , foarte greu , am reusit sa traiesc alaturi de familie fara sa stau cu mana intinsa , fara sa depind de milostenia nimanui si fara sa ma injosesc votand niste criminali.
Nu cred ca intelegi ce insemna sa ai un tel in viata , sa-ti vinzi propriul apartament(80000 $) ,cu acesta suma sa reusesti sa cumperi utilaje, spatiu,racordari la utilitati, etc, apoi sa-ti dai seama ca nu mai ai banii necesari pentru a achizitiona materia prima si sa fi nevoit sa mai faci un credit de 35000$, ipotecand toata agoniseala.
Nu stii ce insemna sa ai din doua in doua saptamani plati salariale iar la trei luni darile catre statul care prin reprezentantii lui te jefuiesc la drumul mare.
Da , reprezentantii pe care voi ii votati sunt cei care fac ca lucrurile sa mearga dezastruos in acesta tara, nu noi astia care ne-am amanetat toate bunurile pentru a face ceva si a da o paine de mancat unor familii. In concluzie , totul pleaca de la votul pe care voi, flamanzii si milogii tarii il dati odata la patru ani.
Reprezentantii vostrii sunt cei care fac averi imense pe carca celor care au ambitia sa traiasca liberi si sa nu depinda de nimeni, iar voi ,ratatii societatii ii votati si mai aveti si nesimtirea sa aruncati cu laturi in cei care in mod real sustin pibul tarii.
Pai,doi in unul,pescarul lu peste prajit, alcoolisto, cum ai proceda in momentul in care esti dator vandut la banci , cu toata agoniseala ipotecata?
Ce ai face in situatia de mai sus , cand ai o investitie uriasa, angajati, productie de calitate si te lovesti de zidul socialistilor corupti, alesii vostrii?
Mai ai si tupeu cand tu esti corupta?
Mamelucule socialist , sistemul pe care voi l-ati ales este responsabil , nu cei care vor cu disperare sa reusesca in viata riscand totul si suntem nevoiti sa jucam asa cum ne recomanda majoritatea.
Majoritatea socialista a dorit perestroika , perestroika jucam iar regulile jocului sunt facute de catre alesii vostrii.
Acesta este motivul pentru doresc ca PSDul , artizanul coruptiei institutionalizate sa fie demolat din temelii.
Acest partid CRIMINAL , alaturi de sustinatori este cel mai mare dusman al dezvoltarii Romaniei si pana nu va dispare, sansele de a avea un mediu sanatos din punct de vedere economic dar si moral sunt nule.
Nu uita ca si voi sunteti mai criminali decat alesii vostrii iar prin asocierea cu acest PSD CRIMINAL ati distrus viitorul acestei tari.
Tupeistilor!


Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 12:03

Bai , doi in unul, maimutoi socialist, eu am muncit in acesti 26 de ani cat a robotit tot neamul tau incepand din perioada Hammurabi,Asoka si Maurya pana in prezent!


Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 12:55

De la: 9am_7993, la data 2016-02-29 23:25:52
Gresit
.



sorry, mai vedem si constatam cine greseste...

partidul, este o notiune abstracta.

poti interzice existenta unui partid,sau partide, dar nu poti interzice existenta fizica a membrilor dintr-un partid.

prin definitie, un partid este o asociatie in care asocierea este liber consimtita de persoana care devine memru de partid si se realizeaza in baza unor convingeri ideologice din care deriva doctrine/ programe financiar-economice, socale etc avand ca scop principal cucerirea puterii in stat in vederea promovarii ideologiei de grup(partid) doctrina fiscal-economica, implementarea programelor sociale etc., ale caror efecte vor spori prosperitatea cetateanului,confortul si binele social in comunitatea pe care MEMBRII de PARTID doresc sa o reprezinte, conduca si administreze.


ar fi cazul sa analizezi, daca in Romania exista o clasa sociala (clasa politica) formata din PARTID/E (inteles in sens clasic al notiunii/termenului) ai /a caor membrii s-au asociat prin libera consimtire in baza unor convingeri ideologice si avand ca scop(real) promovarea binelui social, a integritatii cetateanului,a competentelor si competitivitatii si in final a prosperitatii sciale, care pot fi generate de respectarea cu strictete a principiilor statului de drept, a libertatii idividuale sau colective, cat si prin respectarea tuturor regulilor democratiei directe sau indirecte.


Prin urmare, Romania are o clasa politica formata din Partide POLITICE sau in spatele unor sigle se ascund falsi membrii de partid asociati prin liber consimtamant la diferie grupari/grupuri organizate de crima financiar-economica si nu in ultima instanta criminali sociali, mmmm!?


Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 13:33

,,sorry, mai vedem si constatam cine greseste...

partidul, este o notiune abstracta.,,

Putem discuta la infinit acest subiect si fiecare dintre noi sa aducem argumente ori contra argumente.
Din pacate in situatia actuala avem un PSD care este o organizatie criminala dovedita .
Atunci de ce germanii nu au lasat Partidul National Socilaist sa functioneze bine merci ?


Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 14:19

cu asemenea generalizari&generalitati, nu reusesti sa descoperi solutia corecta pentru a-ti rezolva problema.
si aici, este aceeasi gandire eronata pe care o aplici si in problema asistentei sociale/asistatilor sociali.
I'm sorry, fara o identficare corecta si exacta a cauzei, cat si o nominalizare precisa a factorilor care o genereaza fenomenomenul cauzal in vederea descoperirii unei solutii realiste si a modului corect prin care sa poti rezolva problema/probemele (pe care le enunti intr-o maniera generalista si neconcludenta)si eliminarea elementului/elementelor generator , consider ca: vorbesti vorbe si bati campii.


Black_Friday_

4276 mesaje
Membru din: 23/08/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2016, ora 19:29

De la: 9am_7993, la data 2016-03-01 10:22:07Doi in unul,voi incerca sa-ti raspund la toate provocarile , criticile , vomitate din prostie si invidie socialista.
Stiu ca strugurii sunt acrii cand nu poti ajunge la ei din lene, necunoastere ori prostie, asa ca incerc pentru a nu stiu cata oara sa-ti deschid ochii in lumea reala ,nu in utopia socialista in care crezi.
Pentru tine viata trebuie traita de pe o zi pe alta , fara sacrificii, provocari, riscuri si din acest motiv esti o socialista mediocra si nu ai fost in stare de nimic pe lumea asta.
In schimb eu, imediat dupa ce zorii libertatii au rasarit , am renuntat la comfortul unui servici relativ sigur si cu speranta unei vieti mai bune, riscand totul, am plecat pe un drum cu multe obstacole si cu greu , foarte greu , am reusit sa traiesc alaturi de familie fara sa stau cu mana intinsa , fara sa depind de milostenia nimanui si fara sa ma injosesc votand niste criminali.
Nu cred ca intelegi ce insemna sa ai un tel in viata , sa-ti vinzi propriul apartament(80000 $) ,cu acesta suma sa reusesti sa cumperi utilaje, spatiu,racordari la utilitati, etc, apoi sa-ti dai seama ca nu mai ai banii necesari pentru a achizitiona materia prima si sa fi nevoit sa mai faci un credit de 35000$, ipotecand toata agoniseala.
Nu stii ce insemna sa ai din doua in doua saptamani plati salariale iar la trei luni darile catre statul care prin reprezentantii lui te jefuiesc la drumul mare.
Da , reprezentantii pe care voi ii votati sunt cei care fac ca lucrurile sa mearga dezastruos in acesta tara, nu noi astia care ne-am amanetat toate bunurile pentru a face ceva si a da o paine de mancat unor familii. In concluzie , totul pleaca de la votul pe care voi, flamanzii si milogii tarii il dati odata la patru ani.
Reprezentantii vostrii sunt cei care fac averi imense pe carca celor care au ambitia sa traiasca liberi si sa nu depinda de nimeni, iar voi ,ratatii societatii ii votati si mai aveti si nesimtirea sa aruncati cu laturi in cei care in mod real sustin pibul tarii.
Pai,doi in unul,pescarul lu peste prajit, alcoolisto, cum ai proceda in momentul in care esti dator vandut la banci , cu toata agoniseala ipotecata?
Ce ai face in situatia de mai sus , cand ai o investitie uriasa, angajati, productie de calitate si te lovesti de zidul socialistilor corupti, alesii vostrii?
Mai ai si tupeu cand tu esti corupta?
Mamelucule socialist , sistemul pe care voi l-ati ales este responsabil , nu cei care vor cu disperare sa reusesca in viata riscand totul si suntem nevoiti sa jucam asa cum ne recomanda majoritatea.
Majoritatea socialista a dorit perestroika , perestroika jucam iar regulile jocului sunt facute de catre alesii vostrii.
Acesta este motivul pentru doresc ca PSDul , artizanul coruptiei institutionalizate sa fie demolat din temelii.
Acest partid CRIMINAL , alaturi de sustinatori este cel mai mare dusman al dezvoltarii Romaniei si pana nu va dispare, sansele de a avea un mediu sanatos din punct de vedere economic dar si moral sunt nule.
Nu uita ca si voi sunteti mai criminali decat alesii vostrii iar prin asocierea cu acest PSD CRIMINAL ati distrus viitorul acestei tari.
Tupeistilor!




Infractorule, nu te mai ascunde dupa asemenea justificari ridicole care poate iti linistesc acum constiinta patata (desi ma indoiesc ca ai asa ceva), dar care nu iti vor tine de cald in puscariie.

Darea de mita este fapta penala din care ai obtinut foloase, indiferent de scopul nobil pe care tu crezi ca l-ai avut...sa dai de mancare unor angajati si familiilor lor. Ma scutesti cu texte din astea?

Ce ai facut tu si probabil ca faci in continuare, pentru ca odata spurcat la furt, iti vine greu sa mai renunti, ai furat, ai inselat, ai dat mita ca sa o duci tu bine, nu sa fii binefacatorul cuiva!

Ai ciordit ca un jegos pentru a-ti depasi conditia sociala modesta, din dorinta analfabetului si prostului fara educatie ca sa parvina, sa se ridice cateva trepte mai sus. Din postarile tale am avut suficiente dovezi ca tu in '89 erai un neica nimeni, unul fara prea multa scoala, un comunist advevarat, omul de tip nou care stia insa sa se descurce, sa calce peste cadavre, sa fure de la stat si sa parvina.

Tu esti cel care a distrus tara asta, nu amaratii care au votat sperand ca va fi mai bine. Ei au votat, dar nu au furat alaturi de politicieni, pe cand ttu, da, ai dat mita, ai sustinut coruptia, ca sa prinzi si tu un contract cu statul, contract care era mult umflat, ca sa manance si politicianul corupt si tu, mituitorul. Sistemul corupt care a devalizat Romania, tu l-ai sustinut, tu si jegosii ca tine.
Clasa politica nu putea sa fure fara voi, "oamenii de afaceri", "intreprinzatorii". Nu cu mine sau cu Gabi s-au imbogatit ei ilicit, ci cu tine!

Si inca o data iti repet, baga bine la cap: nu te invidiez. Eu nu am curte si nici foisor unde sa beau vin, insa eu, spre deosebire de tine, dorm foarte linistit pe perna mea in apartamentul de bloc ceausist pentru ca eu muncesc cinstit la o firma privata, care nu tine de statul roman, nu am treaba cu statul, sunt apreciat si recompensat cinstit pentru munca mea si pentru experienta profesionala, pentru anii de scoala...si cel mai important, pe mine nu are cine sa ma salte.

P tine, da. Mai devreme sau mai tarziu tot la puscarie o sa ajungi.




Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 1 Martie 2016, ora 21:03


poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Black_Friday_

4276 mesaje
Membru din: 23/08/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 1 Martie 2016, ora 21:43

De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Kakanele, esti prost sau te prefaci? Nu trebuie sa ofer eu nicio proba. Prietenul tau "borfas economic" a oferit toate dovezile. Sunt in arhiva acestui forum.

Ce dovezi mai vrei cand la postarea adusa din arhiva, in care Corcodel se lauda ca are vechime in infractiuni, IN FORMA CONTINUATA, , raspunde si se justifica acest imbecil 9am_7993?!!!!

Nu ai cu cine bai kakanele! Prietenul tau dupa ce ca este un prost cu craci, mai e si ghertoi laudaros...

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 10:02

De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Lasa-l naibi in pace pe acest frustrat socialist.
Deja am ajuns la concluzia ca are ceva la cap si nu vom putea niciodata sa-l dam pe brazda.
El nu poate percepe realitatea , asa a fost educat si asa va trai toata viata.
Corcodelul cred ca este tot o clona a individului din perioada cand era de dreapta sau avea impresia ca este de dreapta.
Cred ca acest Corcodel este chiar el si datorita prostiei emblematice a dat faliment .
Asa se explica derapajul pe care il are si ura profunda la adresa dreptei.
Oricum, unii reusesc in afaceri altii dau faliment iar eu sunt stan patitul si reafirm faptul ca in acesta tara nu se poate face nimic fara spaga cea de toate zilele.Vorba americanului,,nu ma intreba cum am facut primul milion,, Acesta este sistemul dorit si votat de majoritate.
Din acest motiv am si reactionat la postarile mamelucului frustrat.


Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 10:24

De la: 9am_7993, la data 2016-03-02 10:02:19
De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Lasa-l naibi in pace pe acest frustrat socialist.
Deja am ajuns la concluzia ca are ceva la cap si nu vom putea niciodata sa-l dam pe brazda.
El nu poate percepe realitatea , asa a fost educat si asa va trai toata viata.
Corcodelul cred ca este tot o clona a individului din perioada cand era de dreapta sau avea impresia ca este de dreapta.
Cred ca acest Corcodel este chiar el si datorita prostiei emblematice a dat faliment .
Asa se explica derapajul pe care il are si ura profunda la adresa dreptei.
Oricum, unii reusesc in afaceri altii dau faliment iar eu sunt stan patitul si reafirm faptul ca in acesta tara nu se poate face nimic fara spaga cea de toate zilele.Vorba americanului,,nu ma intreba cum am facut primul milion,, Acesta este sistemul dorit si votat de majoritate.
Din acest motiv am si reactionat la postarile mamelucului frustrat.


PS. Se vede clar ca este un dezaxat.
Citeste-i postarile din timpul cand era Basist si cu orientare de dreapta si apoi radicalismul socialist actual.
Un individ normal la cap nu poate avea deviatii atat de opozabile intr-un timp foarte scurt .
De aici trag concluzia ca bietul,, Corcodel"" cu care era si ,,prieten,, la catarama a dat faliment in 2011 si de atunci si-a schimbat opiniile devenind multinational, pescar, pensionara si dracu sa-l mai ia cate identitati o mai avea.


Edelweis

528 mesaje
Membru din: 31/05/2014
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Martie 2016, ora 11:38

Aha, da,da, de aici te stiam, 7993 :

LEGO 7993 !

Esti... o bucatica dintr-un PUZZLE, mai, ce mai ?!

Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Edelweis

528 mesaje
Membru din: 31/05/2014
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Martie 2016, ora 11:42

I....IO, Edelweiss, viu aci a depune marturie certa, negru pe alb ca :

SUNTETI TOTI IN EROARE !

Da' stiti voi de ce ?

Va raspund tot IO:

Va bazati pe ceea ce scrie unul si altul ca sa concluzionati (evident eronat!) ca toti e unul si unul e toate !

In aceasta consta eroarea domniilor voastre , vrea-u-as io sa fie nobile!

Atat avui a spune, a vorovi,a basadi, a scrie catre ochii vostri luminati de energia monitorului. Reverente!

...sabia mi-e modelul SLIM, nici ca poate fi detectata de senzori, da, da !

Raporteaza abuz de limbaj
''Imaginatia ne va purta de multe ori catre lumi care nu au existat niciodata. Dar fara ea, nu vom pleca nicaieri.'' Carl Sagan ''Prietenia, ca si dragostea, e de fapt cale impreuna spre DUMNEZEU.'' Alexandru Paleologu ''Natura este arta lui Dumnezeu cel vesnic.'' Dante Alighieri
Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 11:47

De la: Black_Friday_, la data 2016-03-01 21:43:14
De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Kakanele, esti prost sau te prefaci? Nu trebuie sa ofer eu nicio proba. Prietenul tau "borfas economic" a oferit toate dovezile. Sunt in arhiva acestui forum.

Ce dovezi mai vrei cand la postarea adusa din arhiva, in care Corcodel se lauda ca are vechime in infractiuni, IN FORMA CONTINUATA, , raspunde si se justifica acest imbecil 9am_7993?!!!!

Nu ai cu cine bai kakanele! Prietenul tau dupa ce ca este un prost cu craci, mai e si ghertoi laudaros...



.
e praf gunoiul , un cretinopat lugubru nesimtit care a invederat
un pueril indiciu, infantil si netemenic , irational si aberant,
pe care si-a fundamentat infectele acuze dezumanizante,
e prea putin sa fie un oarecare prost,
pentru a deversa din tigva asemenea enormitate,
gunoiul impregnat cu nesimtire absoluta,
este un idiot a carei tigva genereaza:
insulte grobiene si acuze desantate,
mizere aberatii schioape, convingeri sau idei emasculate.


Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 12:01

patrunjico, iar ti-ai ratat procesul de fotosinteza
si ai ajuns sa fii o planta incolora intr-o continua antimetateza
esti o bizarerie printre erbacee,
neadaptata-n mediu si incapabila de vreo chemosinteza!


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 15:01

De la: 9am_7993, la data 2016-03-02 10:02:19
De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Lasa-l naibi in pace pe acest frustrat socialist.
Deja am ajuns la concluzia ca are ceva la cap si nu vom putea niciodata sa-l dam pe brazda.
El nu poate percepe realitatea , asa a fost educat si asa va trai toata viata.
Corcodelul cred ca este tot o clona a individului din perioada cand era de dreapta sau avea impresia ca este de dreapta.
Cred ca acest Corcodel este chiar el si datorita prostiei emblematice a dat faliment .
Asa se explica derapajul pe care il are si ura profunda la adresa dreptei.
Oricum, unii reusesc in afaceri altii dau faliment iar eu sunt stan patitul si reafirm faptul ca in acesta tara nu se poate face nimic fara spaga cea de toate zilele.Vorba americanului,,nu ma intreba cum am facut primul milion,, Acesta este sistemul dorit si votat de majoritate.
Din acest motiv am si reactionat la postarile mamelucului frustrat.


esti absolut mortal !

deci, retine ca ceea ce ti-am spus eu mai demult, iti spune si Black : cu oameni ca tine - oportunisti si obedienti - a fost posibil si comunismul ala pe care tot il critici tu , dar ti-a fost util si, la vremurile noi, tot voi , caci Stiati unde si Cum sa Ungeti ca treaba sa functioneze unsa!
societatea asta este asa, ptr. ca Lacomia, Setea de putere si Parvenirea voastra a depasit usor "barierele " de doctrina care, chiar nu v-au incurcat cu nimic, caci vorba voastra , a oportunistilor de pretutindeni ,e : banii n-au miros si nici culoare politica !

Raporteaza abuz de limbaj
Black_Friday_

4276 mesaje
Membru din: 23/08/2013
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Martie 2016, ora 20:37

De la: _H44KON_, la data 2016-03-02 11:47:09
De la: Black_Friday_, la data 2016-03-01 21:43:14
De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Kakanele, esti prost sau te prefaci? Nu trebuie sa ofer eu nicio proba. Prietenul tau "borfas economic" a oferit toate dovezile. Sunt in arhiva acestui forum.

Ce dovezi mai vrei cand la postarea adusa din arhiva, in care Corcodel se lauda ca are vechime in infractiuni, IN FORMA CONTINUATA, , raspunde si se justifica acest imbecil 9am_7993?!!!!

Nu ai cu cine bai kakanele! Prietenul tau dupa ce ca este un prost cu craci, mai e si ghertoi laudaros...



.
e praf gunoiul , un cretinopat lugubru nesimtit care a invederat
un pueril indiciu, infantil si netemenic , irational si aberant,
pe care si-a fundamentat infectele acuze dezumanizante,
e prea putin sa fie un oarecare prost,
pentru a deversa din tigva asemenea enormitate,
gunoiul impregnat cu nesimtire absoluta,
este un idiot a carei tigva genereaza:
insulte grobiene si acuze desantate,
mizere aberatii schioape, convingeri sau idei emasculate.


Asta este dreapta, bai haimana? Pe de o parte luptator anticoruptie, bravo kovesi si coldea, pe de alta parte tii partea celui pe care tu l-ai numit borfas economic...

Vai de capul vostru de loaze abjecte ce sunteti!

Care este dreapta, jegule? Basescu este de dreapta? El, membru in ultimul guvern comunist, socialist pana prin 2004, informator al securitatii, bisnitar si cap al unei familii de infractori cu dosare penale?

De care dreapta tineti voi bai, borfasilor? Nu ati scos niciodata vreo vorba despre monarhie, regele Mihai, legionari, Noua Dreapta sau alte asociatii si partide recunoscute ca fiind de dreapta. Voi doar il pupati in cur pe chior si cu asta va considerati de dreapta? Vai mama voastra de otrepe!

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 2 Martie 2016, ora 21:29

De la: Black_Friday_, la data 2016-03-02 20:37:07
De la: _H44KON_, la data 2016-03-02 11:47:09
De la: Black_Friday_, la data 2016-03-01 21:43:14
De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Kakanele, esti prost sau te prefaci? Nu trebuie sa ofer eu nicio proba. Prietenul tau "borfas economic" a oferit toate dovezile. Sunt in arhiva acestui forum.

Ce dovezi mai vrei cand la postarea adusa din arhiva, in care Corcodel se lauda ca are vechime in infractiuni, IN FORMA CONTINUATA, , raspunde si se justifica acest imbecil 9am_7993?!!!!

Nu ai cu cine bai kakanele! Prietenul tau dupa ce ca este un prost cu craci, mai e si ghertoi laudaros...



.
e praf gunoiul , un cretinopat lugubru nesimtit care a invederat
un pueril indiciu, infantil si netemenic , irational si aberant,
pe care si-a fundamentat infectele acuze dezumanizante,
e prea putin sa fie un oarecare prost,
pentru a deversa din tigva asemenea enormitate,
gunoiul impregnat cu nesimtire absoluta,
este un idiot a carei tigva genereaza:
insulte grobiene si acuze desantate,
mizere aberatii schioape, convingeri sau idei emasculate.


Asta este dreapta, bai haimana? Pe de o parte luptator anticoruptie, bravo kovesi si coldea, pe de alta parte tii partea celui pe care tu l-ai numit borfas economic...

Vai de capul vostru de loaze abjecte ce sunteti!

Care este dreapta, jegule? Basescu este de dreapta? El, membru in ultimul guvern comunist, socialist pana prin 2004, informator al securitatii, bisnitar si cap al unei familii de infractori cu dosare penale?

De care dreapta tineti voi bai, borfasilor? Nu ati scos niciodata vreo vorba despre monarhie, regele Mihai, legionari, Noua Dreapta sau alte asociatii si partide recunoscute ca fiind de dreapta. Voi doar il pupati in cur pe chior si cu asta va considerati de dreapta? Vai mama voastra de otrepe!





gunoiul vrea sa fie un important
deseu recuperabil,
dar nu poate a-si depasi conditia,
de reziduu biodegradabil !


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 14:52

De la: Black_Friday_, la data 2016-03-02 20:37:07
De la: _H44KON_, la data 2016-03-02 11:47:09
De la: Black_Friday_, la data 2016-03-01 21:43:14
De la: _H44KON_, la data 2016-03-01 21:03:34
poti dovedi sau proba si demonstra,
ca utilizatorul corcodel este aceeasi persoana
careia ii adresezi acuze,ca un infam abject derbedeu?


SI CINE AR PUTEA SA CREADA, peroratiile unui stultus .
fost basist parsiv meschin,obcen ,nesimtit ,infatuat,
ajuns actualmente, un ipocrit mincinos ofticat,
un ticalosit mizer isterizat si imbeclizat
de latrinistii unui prrof.dottore in economie, condamat
sa execute o pedeapsa de 10 ani in puscarie!?

cine sa-i creada, vomitivele infecte deversate,
in fata unui asa-zis corcodel, fiind el insusi un basist crtl+alt+del
actualmente, fiind un stultus mitoman ticalosit model,
dedicat cu trup si suflet,gandire, practica si verb,
ineptelor demersuri intreprinse de cloaca unui turnator puscarias,
care a produs Statului Roman-Romanilor, un prejudiciu urias?

Imi pare rau, satrare prost si inganfat,te-ai autodecredibilizat !


Kakanele, esti prost sau te prefaci? Nu trebuie sa ofer eu nicio proba. Prietenul tau "borfas economic" a oferit toate dovezile. Sunt in arhiva acestui forum.

Ce dovezi mai vrei cand la postarea adusa din arhiva, in care Corcodel se lauda ca are vechime in infractiuni, IN FORMA CONTINUATA, , raspunde si se justifica acest imbecil 9am_7993?!!!!

Nu ai cu cine bai kakanele! Prietenul tau dupa ce ca este un prost cu craci, mai e si ghertoi laudaros...



.
e praf gunoiul , un cretinopat lugubru nesimtit care a invederat
un pueril indiciu, infantil si netemenic , irational si aberant,
pe care si-a fundamentat infectele acuze dezumanizante,
e prea putin sa fie un oarecare prost,
pentru a deversa din tigva asemenea enormitate,
gunoiul impregnat cu nesimtire absoluta,
este un idiot a carei tigva genereaza:
insulte grobiene si acuze desantate,
mizere aberatii schioape, convingeri sau idei emasculate.


Asta este dreapta, bai haimana? Pe de o parte luptator anticoruptie, bravo kovesi si coldea, pe de alta parte tii partea celui pe care tu l-ai numit borfas economic...

Vai de capul vostru de loaze abjecte ce sunteti!

Care este dreapta, jegule? Basescu este de dreapta? El, membru in ultimul guvern comunist, socialist pana prin 2004, informator al securitatii, bisnitar si cap al unei familii de infractori cu dosare penale?

De care dreapta tineti voi bai, borfasilor? Nu ati scos niciodata vreo vorba despre monarhie, regele Mihai, legionari, Noua Dreapta sau alte asociatii si partide recunoscute ca fiind de dreapta. Voi doar il pupati in cur pe chior si cu asta va considerati de dreapta? Vai mama voastra de otrepe!


Basescu este din aceeasi tagma oportunista si obedienta fata de PUTEREA oricare ar fi ea si care se face" pres " si " linge clanta" oricui ptr. a accede la Sefie si CU ASTIA s-a facut si comunismul si surogatul asta de capitalism de dupa ' 90 si societatea arata ca dupa chipul lor
si tot ei o critica !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 14:54

NIHIL SINE DEO, Blackule....sa ne rugam !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:13

pentru o harsita hodoroaga lumpenstalinista care,
o-ntreaga viata a scandat si ovationat entuziasta,
pe ilegalistii comunisti analfabeti, incompetenti,
tradatori, criminali, spagari meschini, mafioti si hoti,
iar dupa lovilutia bucuresteano-iliesciana,
a continuat ca imbecilizata sa sustina si,
a vota continuu, aceiasi comunisti abjecti,
ar fi o blasfemie,
un veritabil sacrilegiu,
o crima de lezmajestate,
sa isi permita si-ndrazneasca nesimtitii,
gunoiul si lumpenhodoroaga stalinisti, a vorbi,
despre: monarhii , regine, printese, printi sau rege.


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:27

ti se pare ca ai ajuns la prea multe postari = 151 si vrei s-o iei de la-nceput cu numaratoarea ?
ei bine, ti-am facut placerea si te-am Raportat !


Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Membru din: 21/09/2014
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:37

Gabi , te-ai angajat la 9am pe post de Sf. Petru ?


Fosta membra 9am.ro

159 mesaje
Membru din: 17/02/2016
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 16:46

De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 16:37:40Gabi , te-ai angajat la 9am pe post de Sf. Petru ?



cufuroasablacktuesday e intr-o superpozitie cu gunoiulblackfriday si aman()oi p'-un loc in latrina miasmata. dne...


gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 3 Martie 2016, ora 17:13

De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 16:37:40Gabi , te-ai angajat la 9am pe post de Sf. Petru ?


madam, daca pui problema asa, in Rai nu se intra vorbind ca ultima fleoarta de om nu ca 9 AM ar fi Raiul , dar locul unui asemenea om este la gunoiul societatii si ala e denumit Iadul, dar chiar daca aici nu e Raiul, un pic de decenta se cere si aici !
P.S
dar, DE CE CREZI tu ca apare acea formula " Raporteaza abuz de limbaj " la sfirsitul fiecarei postari ? crezi ca-i asaaaa, de florile marului sau tocmai ptr. a avea posibilitatea utilizatorilor sa Elimine gunoiul verbal de pe forum ?


Fosta membra 9am.ro

509 mesaje
Membru din: 21/09/2014
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Martie 2016, ora 18:20

Draga Gabi , se pare ca Hak s-a intors de fiecare data de unde l-ai trimis tu . Asta inseamna ca , la nivel virtual "iadul" e un loc din care te poti intoarce . Despre "rai" , momentan nu stim nimic , decat ca nu prea-i functioneaza butoanele


Fosta membra 9am.ro

552 mesaje
Membru din: 22/12/2015
Postat pe: 4 Martie 2016, ora 09:38

De la: 9am_4421, la data 2016-03-03 16:37:40Gabi , te-ai angajat la 9am pe post de Sf. Petru ?


Gresesti amarnic, babornita este cu siguranta angajata pe postul onorific de IUDA ,varianta mioritica!


Pagini: 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului PSD ,ultima reduta a criminalilor comunisti.
Mergi la: