back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Totul este posibil !

 


 
 
forte_forte

13 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: Pitesti

Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 11:53

TOTUL ESTE POSIBIL !
----------------------------------------------------------Ce se ascunde în spatele scandalului uriaº legat de medicul Raed Arafat?
TRAIAN BÃSESCU I-A PROMIS LUI JEFFREY FRANKS CÃ VA PUNE BANII CONTRIBUABILILOR ROMÂNI LA DISPOZIÞIA COMPANIILOR AMERICANE DE ASIGURÃRI
Traian Bãsescu dã înapoi în ambiþiile sale de a promulga pînã în luna martie noua Lege a Sãnãtãþii.
Enervat de faptul cã demiterea lui Raed Arafat de la conducerea SMURD s-a dovedit o miºcare ce i-a pus în cap toatã societatea româneascã, Pazvante Chiorul cautã acum soluþii de a calma spiritele, fãrã sã parã cã a fost înfrînt.
În acest context, joi seara, în jurul orelor 21, el a discutat, mai bine de douã ore, cu sfãtuitorii lui de tainã: nelipsitul Sebastian Lãzãroiu ºi, prin telefonul special, Virgil Mãgureanu.
Pentru a ieºi cît mai neºifonat din chestiune, cei doi i-au sugerat sã amîne etapa de intrare la vot, în Parlament, a Legii, programatã pentru începutul lunii martie, cu încã douã-trei luni, sub pretextul mãririi perioadei de dezbatere publicã.
Astfel, legea va fi tocatã de opinia publicã pînã la epuizare, sub pretextul... democraþiei (?!), iar evenimentul cu Arafat va fi uitat.
Sursele noastre spun cã soluþia pãrea sã îi surîdã lui Traian Bãsescu, dar el se teme cã prelungirea termenului de promulgare îl va supãra pe Jeffrey Franks.
Noi am aflat cã el i-a promis stãpînului de la FMI cã legea, care, în esenþã, va pune la dispoziþia companiilor americane de asigurãri de sãnãtate banii contribuabililor români, va fi promulgatã în primul trimestru al acestui an.
De altfel, discuþia publicã vehementã, declanºatã pe marginea legii, a provocat întrunirea de urgenþã, la Camera de Comerþ Româno-Americanã (cunoscutã oficinã a CIA), a reprezentanþilor din România ai firmelor americane de asigurãri .

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului TOTUL ESTE POSIBIL !
Mergi la: