back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Al treiliea razboi mondial

 


 
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
 
Iulian_ionescu

45 mesaje
Membru din: 9/02/2011
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 21 Martie 2011, ora 12:49

De foarte mult timp ma gandesc sa scriu ceva pe aceasta tema: Al treilea Razboi Mondial!

Nu stiu daca vi se pare cunoscut sau nu, dar pe mine ma intriga foarte mult ce se intampla astazi, in zilele noastre, in intreaga lume. Defapt pot sa spun ca ceea ce se intampla astazi mie imi seamana cu Cel de-al treiliea razboi Mondial.

Foarte multi au speculat de-alungul timpului ca este iminent un nou Razboi Planetar, ca in ciuda faptului ca am trecut deja prin 2 astfel de razboaie si am pretins ca am invatat ceva, tot nu este de ajuns.

Tot atat de multi s-au gandit si la data inceputului acestui mare razboi care ne paste. Toti teoreticienii au declarat ca dupa o Criza Financiara, istoria ne-a invatat ca urmeaza un razboi major. Probabil asa este. Dar in prezent este exclus un razboi major in forma: pusca si baioneta. De aceea cred cu tarie ca defapt forma actuala de framantari si tensiuni, cu revolte in tarile arabe, cu crize economice, crize alimentare, impartirea geo-politica a Europei, eliminarea liderilor totalitari din intreaga lume, criza petrolului si goana dupa bani, reprezinta defapt o forma mascata a ceea ce denumeste Al treilea Razboi Mondial.

Deci cei care se asteapta sa ne razboim ca chiorii unii cu altii, ca in perioada anilor '40, din punctul meu de vedere se inseala. Cred ca defapat suntem in Cel de-al treilea RM, pentru ca oriunde pe glob exista interventii armate ce includ trupe multiunationale, oriunde pe glob se poate oricand interveni armat, oriunde pe glob exista aceiasi care fac legea....

Asta este parerea mea, voi ce credeti?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Membru din: 26/08/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 21 Martie 2011, ora 13:03

Sincer nu stiu...nu stiu prea multe informatii nici despre primele doua... :) dar dupa problemele pe care le avem acum nu cred ca este un posibil inceperea unui al 3 lea RM

Gandeste-te doar la primele doua puteri ale lumii,America si Rusia...pai daca fiecare si-ar arunca bombele,ar fi sfarsitul planetei,si nimeni nu ar permite asta...un RM nu se incepe peste noapte...

Conteaza mai mult sa ne intelegem noi intre noi...

Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
amancei

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 07:42


Din pacate,ceii care au sustinut ca "razboaiele sunt un rau necesar",cu siguranta nu s-au inselat!
Si acesta afirmatie este sustinuta de cresterea neincetata a populatiei planetei,a cresterii lipsei de hrana la nivel mondial,a nenumaratelor probleme economice,mai ales in tarile industrializate,si din pacate,a globalizarii care a divizat clar,si nu in mod intamplator si dezinteresat,lumea in doua: saraci,cei mai numerosi,si bogati," putini,dar hotariti in ceea cei priveste!
Evident,pe aceasta tema,se pot purta discutii la nesfarsit....dar,realitatea de zii cu zii ne demonstreaza ceea ce era de demonstrat!


gyzzard

8 mesaje
Membru din: 7/07/2010
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 07:44

Daca consideri aceste tatonari intre marile puteri, aceste lovituri intre prieteni, eliminarea liderilor prea autoritari, ca fiind o forma de razboi, atunci te grabesti cand il numesti al treilea razboi mondial. Cam ce se intampla acum in lume, s-a intamplat si in 1990 (ma refer la lideri), iar tatonarile exista de cand lumea (aici amintesc marele razboi rece).

Referitor la criza financiara, ti se pare ca a fost chiar o criza majora? Mi se pare ca a fost usor fata de "The great depression", cum zice americanul.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1085 mesaje
Membru din: 16/01/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 08:21

De la: Goku, la data 2011-03-21 13:03:51Sincer nu stiu...nu stiu prea multe informatii nici despre primele doua... :) dar dupa problemele pe care le avem acum nu cred ca este un posibil inceperea unui al 3 lea RM

Gandeste-te doar la primele doua puteri ale lumii,America si Rusia...pai daca fiecare si-ar arunca bombele,ar fi sfarsitul planetei,si nimeni nu ar permite asta...un RM nu se incepe peste noapte...

Conteaza mai mult sa ne intelegem noi intre noi...

RM? poate un RMN

Raporteaza abuz de limbaj
frec ridichea...
ellyssa74

4 mesaje
Membru din: 10/08/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 08:48

al 3 razboi va dura 3 ani jum ,eufratul va seca semn pt acest razboi,ultimele 5 luni fiind cu bomba neutronica,vor mai ramane 3-4 state,se vrea o reducere mare a populatiei ca sa fie usor controlata prin cip


leahu
Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 08:55

nu cred ca razboiul e un rau necesar, in sensul ca trebuie sacrificati putini ca multi sa poata sa traiasca.
ma gandesc ca cei mai multi care mor in razboi nu consuma nici 1% din ce consuma bogatanii
un exemplu, acum nu stiu cat de exact e dar nu cred ca e prea departe de adevar,Kidman Holdings este pe pozitia a opta in topul celor mai mari detinatori de terenuri din lume. Potrivit unor cercetari publicate de anunta Daily Mail, familia si rudele actritei detin o suprafata de teren de patru ori si jumatate mai mare decat Tara Galilor, insumand 24.000.000 de acri.
în 2011 sunt 1.210 miliardari, faþã de 1.011 câþi erau anul trecut, nu cred ca saracia va disparea nici daca vor trece peste noi niste razboaie,doar se vor mai imobogatii cativa care deja au prea mult

Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
wolyseb

12 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 09:13

In contextul expus de tine da suntem de cativa ani in plin razboi: cibernetic economic poti sa i spui cum vrei. Interesele Europei si nord americanilor vs restul lumii.
Este real ce se intampla si ai dreptate in razboiul modern nu mai exista transee .pur si simplu se intampla.

Raporteaza abuz de limbaj
virgil_28

53 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 09:27

De la: QUQUI, la data 2011-03-22 08:19:35E o tema interesanta dar raspunsul e mult prea lung din pacate.
Ce trebuie retinut este ca razboaiele , crizele si toate miscarile asa-zis haotice au legatura directa sau indirecta cu francmasoneria(deviza "Ab chao at ordo") care doreste sa faca inginerie sociala , reducerea populatiei globului la ~ 2 miliarde locuitori in prima faza(va dati seama ca datoriile se reporteaza la cei ramasi in viata care devin sclavi pe vecie acesta fiind si un alt scop precis al acestora).
Din informatiile pe care le detin rezulta ca se va folosi o arma genetica numita LES ptr suprimarea raselor "inferioare"(considerate de bancherii khazari sionisti ca fiind inferioare) , se doreste militarizarea spatiului cosmic ptr acest proiect e nevoie de intilniri cu extraterestrii si sa lamureasca populatia ca e nevoie de noi taxe ptr asemenea scamuri si multe altele.
E un subiect f.interesant dar extrem de lung te poti documenta pe net cautind despre RFID microchip , esoteric agenda, reptilians , NWO etc.
E util cred si sa cititi pe tema "Georgia guidestones" si multe alte subiecte.
La toate acestea puteam adauga Codex alimentarius care este o mare cacialma pregatita de O.N.U(organizatie francmasonica finantata de David Rockefeller) atentie din 1962!! , dezastrele cu HIV si SARS( www.yogaesoteric.net/content.aspx?item=2062&lang=RO ).
Este pregatit in mare secret razboiul dintre Israel si Iran conform instructiunilor lasate de Prometeul francmasonilor Albert Pike ( www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm).

Microchiparea nu este o chestie aleatorie deoarece din 2020 data inceperii Noii Ordini Mondiale(cind va fi un guvern unic mondial) nu chiar imediat dar dupa citiva ani va incepe un control mental absolut folosind scannerele si satelitii .
De ce spun citiva ani ani? deoarece acesti "illuminati"
vor ca populatia sa creada ca uite ce avantaje enorme avem la cumparaturi ca nu mai trebuie sa stam la caserie etc ulterior grid managementul cu ajutorul satelitilor si scannerelor va porni inclusiv pe unde de frecventa foarte joasa specifice omului 9,13,15 Hz ele pot altera definitiv vazul , auzul si gindurile omului in acest mod libertatea va exista doar pe hirtie .

Problema este ca exact asa cum scrie in Biblie cine nu accepta microciparea nu va putea cumpara nimic iar idealul francmasoneriei de a guverna dupa piramida lui maslow se poate indeplini f.usor.

Stiu ca v-am pus pe ginduri dar asta e situatie reala din pacate lumea nu prea isi da seama care sint planurile reale ale celor care guverneaza in mod real lumea.
Recomandare puteti gasi si aici informatii interesante schimbarea.blogspot.com/
Vaccinarile sint o alta tzeapa a illuminatilor ele contin metale grele precum thymerosal si multi alti compusi cancerigeni ....



Interesant ceea ce spuneti dumneavoastra. Consider ca firesc ar fi sa avem o explicatie la fel de solida si din partea celor acuzati ca ar intreprinde asa ceva. Pe acele link-ruri postate de dv este o varianta, nu cred ca cei acuzati acolo nu dispun de mijloacele necesare pt a raspunde! Noi "muritorii de rand" cum ne putem pune la adapost din calea intentiilor pe care spuneti ca le au acesti iluminati, pe viitor sau in prezent. Parerea mea ca aceste supozitii, ale unor oameni de stiinta sau mai ce-or fi ei pe site-urile respective, trebuiesc sustinute si de masuri de aparare impotriva unor asemenea "atacuri", sau cumva le au si le tin doar pentru ei?!!! Este posibil ca o tabara sa joace rolul "parintelui bun" si iar celalata al "parintelui rau", de fapt fiind aceiasi tabara care urmareste acelasi scop( vezi clasa politica din majoritatea statelor-este data-n doua si de fapt este una).


aly_a

100 mesaje
Membru din: 12/02/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 09:39

Interesul economic si cel financiar este mult prea mare. Crezi ca parerea ta sau a mea are prea mare importanta pentru "puterile" lumii? NU! Daca lor le este bine, ce daca noi ne razboim? Parca ii si vad stand cu paharul in mana cu ochii pe geam razand de noi cum ne luptam unii cu altii pentru a le fi lor bine. Suntem prea mici, prea nesimnificanti si prea usor de condus. Mai avem nevoie de multa "educatie"!

Raporteaza abuz de limbaj
Viata are jocurile ei, insa eu am Regulile mele! :D
Iulian_ionescu

45 mesaje
Membru din: 9/02/2011
Oras: Piatra Neamt

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 09:53

Sa inteleg intr-un final ca toata lumea este de acord cu teoria Razboiului Iminent. Din cate vad, sunt foarte multi care consiodera ca forma actuala de guvernare la nivelul planetei o sa duca intr-un final la... Sfarsitul Lumii?

Eu nu m-am gandit pana acolo, cred doar ca exista niste tensiuni care s-au acumulat in timp. Exista niste nedreptati care au fost comise (vezi expasiunea exagerata a SUA), exista niste frustrari care nu mai pot astepta, iar oamenii in general s-au saturat sa li se tot bage pumnul in gura.

Intr-un final, aceasta bula de sapun, cred ca se va sparge, iar noi (oamenii de rand) suntem singurii care putem sa decidem asupra viitorului nostru.

Raporteaza abuz de limbaj
nonelyoo

31 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 09:56

Ha, ha...de unde sa inceapa al 3-lea razboi mondial? Ne incurcam in definitii; am impresia ca nu se intelege notiunea de razboi mondial; numai dupa o judecata cel putin superficiala, ca sa nu zic natanga,se poate confunda un razboi precum cel care a fost in Coreea, Vietnam, Irac, sau conflictul cronic din Afganistan drept razboi mondial. Notiunea de razboi mondial economic e pur alegorica in sens literar-artistica. Cat despre povestile SF cu francmasonii care vor sa limiteze popularea terei cu rase inferioare pot spune ca sunt din imaginatia celor care frecventeaza cabinetele de psihiatrie. Eu zic sa se gandeasca fiecare individual la viitorul lui decat sa fie preocupat de grija inceperii unui al 3-lea RM. vorba aceea " cainele moare de drum lung iar prostu' de grija altuia.


mailommm

2 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 10:02

interesant punct de vedere. Si totusi ar mai trebui ceva pt un al-3-lea razboi.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 11:14



[/quote]

Ce mah ??? America nu ii putere ?? dar ce ii ?? pe ce argumente te bazezi cand spui ca America nu ii putere...sau Rusia ii mai tare ca tara [/quote]


tii cu americanii! huuu

Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Membru din: 26/08/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 11:21

De la: Corrrnell, la data 2011-03-22 11:14:54



Ce mah ??? America nu ii putere ?? dar ce ii ?? pe ce argumente te bazezi cand spui ca America nu ii putere...sau Rusia ii mai tare ca tara [/quote]


tii cu americanii! huuu[/quote]

Corrrnell nu fi copil..dar is curios la ce se refera...sa nu mor prost :) nu tin cu nimeni

Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
maxim_florinus

1 mesaj
Membru din: 30/11/-0001
Oras: Botosani

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 11:26

Ququi, te pierzi in teoria conspiratiei. Nu spun ca anumite elemente nu ar fi reale din prezentarea ta dar sa incepem iar cu iluminati si francmasoni e ridicol.
Eu zic ca un al treilea razboi se va desfasura mai mult digital. Nu ca nu se va apela si la armate inarmate dar generalii de razboi, sau number one warriors, vor fi hackerii.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1479 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 11:30

De la: Goku, la data 2011-03-22 11:21:24
De la: Corrrnell, la data 2011-03-22 11:14:54



Ce mah ??? America nu ii putere ?? dar ce ii ?? pe ce argumente te bazezi cand spui ca America nu ii putere...sau Rusia ii mai tare ca tara



tii cu americanii! huuu[/quote]

Corrrnell nu fi copil..dar is curios la ce se refera...sa nu mor prost :) nu tin cu nimeni [/quote]


esti a 13 a persoana care imi spune ca sunt imatur, dar stiam asta glumisem, nu e nicio suparare daca tii cu ei chiar daca eu tin cu rusii

Raporteaza abuz de limbaj
Si suferinta e buna la ceva.O altfel de viata daca am avea, altfel ne-am bate joc de ea
heavenerg

1 mesaj
Membru din: 22/11/2007
Oras: Slatina

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 11:30

De la: yuppy008515, la data 2011-03-22 08:48:15al 3 razboi va dura 3 ani jum ,eufratul va seca semn pt acest razboi,ultimele 5 luni fiind cu bomba neutronica,vor mai ramane 3-4 state,se vrea o reducere mare a populatiei ca sa fie usor controlata prin cip


BOMBA CU NEUTRONI
(„arme cu radiatii intensificate”)

In cazul acestor bombe, dispozitivele explozive nucleare sunt proectate astfel incat o cantitate cat mai mare din energia eliberata prin reactiile nucleare sa fie degajata sub forma de radiatii penetrante (neutoni, gama ).O bomba cu neutroni nu este altceva dechit o forma modificta a bombei termonucleare (bomba fisiune-fuziune). Intr-o asemenea arma se utilizeaza energia degajata prin detonarea unei incarcaturi de material fisionabil (uraniu –235 sau plutoniu –239), adica o bomba atomica , pentru declansarea unei reactii explozive de fuziune intr-un amestec fuzionabil (izotopi grei ai hidrogenlui, deuteriului si tritiu , sau compus al deuteriului cu litiul –6).Neutronii produsi prin reactiile de fuziune interactioneaza cu un multiplicator de neutroni, cum ar fi un invelisi din fier sau beriliu.

Bombele cu neutroni determina efecte nimicitoare asupra fiintelor vii. Aceste efecte se datoreaza ciocnirilor neutronilor cnergetici cu protonii (nucleele atomilor cu hidrogen)din tesuturi. Au loc procese de ionizare ce rup cromozomii, produc umflarea celulelor, maresc permeabilitatea membranelor celulare si in final, distrug celule de ori ce fel.



Fosta membra 9am.ro

7327 mesaje
Membru din: 26/08/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 11:48

De la: Corrrnell, la data 2011-03-22 11:30:35
De la: Goku, la data 2011-03-22 11:21:24[quote


esti a 13 a persoana care imi spune ca sunt imatur, dar stiam asta glumisem, nu e nicio suparare daca tii cu ei chiar daca eu tin cu rusii


le-ai si numarat ??? :))


Raporteaza abuz de limbaj
Sa fii ce vrei tu sa fii,nu ce vor altii,Sa faci ce vrei tu sa faci,nu ce fac altii,Sa gandesti cum gandesti tu,nu cum o fac altii,N-o sa ma vezi sa uit cine sunt da` o sa-i vezi p altii
nonameman13

618 mesaje
Membru din: 15/03/2011
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 12:27

@ pushtiu_99 America este o superputere militara si economica, chiar ai putea spune un imperiu economic. Vezi www.youtube.com/watch?v=4vnVDOp311o. Rusia nu mai are puterea militara pe care o avea inainte dar are resurse proprii ce ii ajuta.

Al treilea razboi mondial nu cred ca o sa fie prea curand deoarece exista Nato si ONU(din care face parte si Rusia). Faptul ca sunt conflicte militare acum nu e nimic nou, au fost, sunt si vor fi. America in special are o tragere catre conflicte doar au fost in aproape toate continentele, mai pe fata mai pe ascuns. Motivul pentru care nu cred ca se supara cineva este ca multe state importante nu au interese in zonele unde sunt conflicte si cand au... vezi ce se intampla cu Libia, mai toate sar pe ea. Deci nu cred in scenariul asta.


"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
frei_herr

72 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 12:45

De la: Iulian_ionescu, la data 2011-03-21 12:49:27De foarte mult timp ma gandesc sa scriu ceva pe aceasta tema: Al treilea Razboi Mondial!

Nu stiu daca vi se pare cunoscut sau nu, dar pe mine ma intriga foarte mult ce se intampla astazi, in zilele noastre, in intreaga lume. Defapt pot sa spun ca ceea ce se intampla astazi mie imi seamana cu Cel de-al treiliea razboi Mondial.

Foarte multi au speculat de-alungul timpului ca este iminent un nou Razboi Planetar, ca in ciuda faptului ca am trecut deja prin 2 astfel de razboaie si am pretins ca am invatat ceva, tot nu este de ajuns.

Tot atat de multi s-au gandit si la data inceputului acestui mare razboi care ne paste. Toti teoreticienii au declarat ca dupa o Criza Financiara, istoria ne-a invatat ca urmeaza un razboi major. Probabil asa este. Dar in prezent este exclus un razboi major in forma: pusca si baioneta. De aceea cred cu tarie ca defapt forma actuala de framantari si tensiuni, cu revolte in tarile arabe, cu crize economice, crize alimentare, impartirea geo-politica a Europei, eliminarea liderilor totalitari din intreaga lume, criza petrolului si goana dupa bani, reprezinta defapt o forma mascata a ceea ce denumeste Al treilea Razboi Mondial.

Deci cei care se asteapta sa ne razboim ca chiorii unii cu altii, ca in perioada anilor '40, din punctul meu de vedere se inseala. Cred ca defapat suntem in Cel de-al treilea RM, pentru ca oriunde pe glob exista interventii armate ce includ trupe multiunationale, oriunde pe glob se poate oricand interveni armat, oriunde pe glob exista aceiasi care fac legea....

Asta este parerea mea, voi ce credeti?

Raporteaza abuz de limbaj
9am044364

26 mesaje
Membru din: 4/05/2009
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 12:54

Al doilea razboi mondial s-a incheiat prin semnarea unor tratate care consemnau in plan juridic victoria Aliatilor impotriva Germaniei si Japoniei.
Daca analizam textele tratatelor si consecintele acestora observam ca hotararile adoptate nu au fost nici drepte si nici definitive. Mai mult, textele lor au determinat izbucnirea unui al treilea razboi planetar, Razboiul Rece.
Revolutiile anului 1989 au consemnat victoria americanilor impotriva URSS si a aliatilor acesteia. Statele ex socialiste s-au aliniat cuminti in trena americanilor iar republicile ex sovietice s-au regrupat in functie de interesele lor.
Zonele de influenta au fost si ele reconfigurate. S.U.A. au procedat ferm si au reusit sa obtina statutul de prima mare putere mondiala. In Asia un rol tot mai important a ajuns sa il joace China ex-comunista alaturi de Japonia ex militarista. Japonia a devenit principala putere economica in Asia cucerind piete noi de desfacere.
Un al treilea razboi mondial este totusi improbabil atata vreme cat SUA joaca abil rolul de mediator. Cancelariile sunt constiente ca o confruntare militara globala este autodistructiva. Pornind de la aceasta ipoteza oricine ajunge la concluzia conform careia marile puteri isi vor impune vointa lor si vor stinge orice conflict potential distructiv la scara planetara.

Raporteaza abuz de limbaj
stanese_adi

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 13:23

florin_maxim ...personal as dori sa nu am dreptate , dar istoria de la 1776 justifica tot ce am scris , aici discutam de fapte si evenimente istorice nu de alegatii ale unora sau altora.
Un popor care a fost capabil sa isi falsifice istoria e capabil si de conspiratie la nivel planetar , vorbesc despre Khazari care si-au luat titulatura de evrei iar biserica protestanta a acceptat acest lucru(ca atare este si ea intr-un fel partasa la o mare deziluzie si minciuna).
Ptr documentare iti recomand doua carti(si tuturor celor care nu cred in "teoria" conspiratiei):
1) Kill the best gentiles - de James von Brunn
2) Imperium - de Francis Parker Yockey

Odata ce le-ati citit sint convins ca vi se vor deschide ochii cu privire la adevarata realitate si nu la manipulari si dezinformari ordinare.

Aici gasiti 6 capitole online din prima carte
loveforlife.com.au/files/tob_shebbe_goyim_harog_first6_0.pdf
Nu pot da sugestii privitor la unde le-ati putea gasi din motive lesne de inteles.


petreflorescu

46 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 13:39

NU CREDETI CA GLOBALIZAREA DE CAND A INCEPUT ESTE DE FAPT AL TRILEA RAZBOI MONDIAL CU SCOPUL DE A CREA O NOUA ERA SCLAVAGISTA. ALELUIA CAPITALISM BAZAT PE ECONOMIE DE PIATA.INTERESELE GEOSTRATEGICE SUNT DE BAZA SI OBIECTIV.

Raporteaza abuz de limbaj
stanese_adi

3 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 13:51

D-le Virgil , cel mai recent caz din istoria Romaniei cind cineva a luat pedeapsa ptr modul franc de a spune lucrurilor pe nume a fost Antonie Iorgovan.
Nu stiu in ce masura opinia publica stie dar el a fost unul (poate singurul) care a dat declaratii impotriva societatilor secrete si politicienilor care sint membrii ai acestora si la citeva luni dupa declaratie a aflat ca are cancer de pancreas in forma galopanta.
Vezi www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw
El a murit iradiat dar politia si parchetul nu s-au sesizat(a cita oara in Romania?)
Vezi sitadeasa.wordpress.com/2007/10/06/iorgovan-inainte-de-moarte-am...
Raspunzind la intrebarea dvs chiar nu cred ca va fi o zi in care cineva o sa raspunda ptr modul ocult in care se iau deciziile capitale ... ele oricum par a veni din alta parte decit din gindirea politicienilor nostri care nu sint capabili sa gindeasca decit ptr ei si familiile(clanurile) lor , putini dintre ei au vocatie adevarata si se sacrifica interesului public.


Danadam

99 mesaje
Membru din: 21/03/2011
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 14:34

Al treilea razboi mondial a inceput. Nu ati obesvat ca a devenit floare la ureche, ca marile puteri sa bombardeze pe cine vor si cum vor, sint curios sa vad ce se va intimpla ci Yemenul si Bahrain ....
Mare greseala in destabilizarea tarilor arabe, cel putin asa cred eu ......

Raporteaza abuz de limbaj
nonameman13

618 mesaje
Membru din: 15/03/2011
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 22 Martie 2011, ora 15:54

De la: QUQUI, la data 2011-03-22 13:23:34florin_maxim ...personal as dori sa nu am dreptate , dar istoria de la 1776 justifica tot ce am scris , aici discutam de fapte si evenimente istorice nu de alegatii ale unora sau altora.
Un popor care a fost capabil sa isi falsifice istoria e capabil si de conspiratie la nivel planetar , vorbesc despre Khazari care si-au luat titulatura de evrei iar biserica protestanta a acceptat acest lucru(ca atare este si ea intr-un fel partasa la o mare deziluzie si minciuna).
Ptr documentare iti recomand doua carti(si tuturor celor care nu cred in "teoria" conspiratiei):
1) Kill the best gentiles - de James von Brunn
2) Imperium - de Francis Parker Yockey

Odata ce le-ati citit sint convins ca vi se vor deschide ochii cu privire la adevarata realitate si nu la manipulari si dezinformari ordinare.

Aici gasiti 6 capitole online din prima carte
loveforlife.com.au/files/tob_shebbe_goyim_harog_first6_0.pdf
Nu pot da sugestii privitor la unde le-ati putea gasi din motive lesne de inteles.


QUQUI realitatea e aici si e in mare destul de simpla. Daca vrei detalii, substraturi s.a.m.d. cauta motive ancorate in realitate totusi.
Daca lucrurile astea se intampla din 1776 ma mir ca nu sa ras nici o rasa inferioara dp fata pamantului. Romanii si-au scris singuri istoria deci nu vad ce e asa extraordinar, oricine poate sa faca asta, iti trebuie creier, resurse umane si mult, mult timp. Apropo de romani ma refer la Caesar si dc a atacat Galia(o fi aurul de vina?).

Concluzie... BANI, aproape orice se intampla in lume in ziua de azi (razboaie, terorism s.a.m.d.) are ca unul dintre motive banii. Nu vreau sa exagerez dar daca Khazari sau iluminatii sau oricine sunt ei ar investi intr-o arma sa suprime orice rasa s-ar afla si s-ar actiona. Este pueril sa crezi ca ei sunt peste tot si noi niste simple bucati de carne pentru ei. Asta practic imi spune ca nu are rost sa ma chinui in viata ca oricum ma omoara "ei". Prostii... o doza de scepticism goes a long way.


"Traieste-ti viata" a devenit cel mai nou viciu...
virgil_28

53 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 17:24

De la: QUQUI, la data 2011-03-22 13:51:51D-le Virgil , cel mai recent caz din istoria Romaniei cind cineva a luat pedeapsa ptr modul franc de a spune lucrurilor pe nume a fost Antonie Iorgovan.
Nu stiu in ce masura opinia publica stie dar el a fost unul (poate singurul) care a dat declaratii impotriva societatilor secrete si politicienilor care sint membrii ai acestora si la citeva luni dupa declaratie a aflat ca are cancer de pancreas in forma galopanta.
Vezi www.youtube.com/watch?v=Nk5PuxuJpRw
El a murit iradiat dar politia si parchetul nu s-au sesizat(a cita oara in Romania?)
Vezi sitadeasa.wordpress.com/2007/10/06/iorgovan-inainte-de-moarte-am...
Raspunzind la intrebarea dvs chiar nu cred ca va fi o zi in care cineva o sa raspunda ptr modul ocult in care se iau deciziile capitale ... ele oricum par a veni din alta parte decit din gindirea politicienilor nostri care nu sint capabili sa gindeasca decit ptr ei si familiile(clanurile) lor , putini dintre ei au vocatie adevarata si se sacrifica interesului public.


Multumesc pentru atentia acordata prin raspunsul dat, insa doresc sa spun urmatorul lucru: modalitatile prin care diverse persoane sau grupari galopeaza impotriva acestor "conspiratori" incep sa determine pe cei ce le-a fost captata mai mult sau mai putin atentia( eu fiind intr-o faza scepticism) sa creada ca de fapt acestea ne imping( inclusiv ele sunt!!!) inferioare ca preocupare comparativ cu cei acuzati ca fiind conspiratori. Eu as considera la fel de-ar veni un pushtiulica sa ma certe de ce-am parcat masina acolo...sau de ce sunt imbracat!!!( ma rog nu stiu daca am exemplificat bine dar sper ca m-am facut inteles:) ...).


ser

4151 mesaje
Membru din: 1/03/2011
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 17:29

oriunde pe glob exista aceiasi care fac legea....

Asta este parerea mea, voi ce credeti?[/quote]

...la fel si pe forum!

Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
ser

4151 mesaje
Membru din: 1/03/2011
Postat pe: 22 Martie 2011, ora 17:34

De la: Corrrnell, la data 2011-03-22 11:14:54



Ce mah ??? America nu ii putere ?? dar ce ii ?? pe ce argumente te bazezi cand spui ca America nu ii putere...sau Rusia ii mai tare ca tara [/quote]


tii cu americanii! huuu[/quote]

...ce te intereseaza cornele,oricum te doare in spate de ce se intampla!

Raporteaza abuz de limbaj
nimeni nu se poate numi om mare,daca si-a pierdut sufletul de copil!
Pagini: 1 2 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Al treiliea Razboi Mondial
Mergi la: