back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Naturalul este cel mai bun !

 


 
 
danut_dr

39 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Decembrie 2009, ora 08:15

Dintre toate vieþuitoarele pãmântului, numai omul ºi-a pierdut instinctul alimentar, devenind incapabil sã aleagã ce este bun ºi ce nu este bun pentru hrãnirea ºi pentru sãnãtatea lui.
Cât nu este prea târziu, sã reînvãþãm principiile naturii ºi legile medicinii naturiste.
ªi în istoria medicinei au existat perioade în care unele curente au fost în mare vogã. Toate acestea, au apãrut, s-au dezvoltat, au atins un apogeu, au decãzut ºi au fost înlocuite cu altele noi care mai devreme sau mai târziu, au avut aceeaºi soartã.

Au existat însã ºi unele curente care nu au dispãrut complet niciodatã, revenind în actualitate iar ºi iar, cu mai multã tãrie, dovedindu-se mai bune decât cele care le-au succedat.

Medicina ultimelor secole – numitã medicinã ºtiinþificã, academicã, modernã, simptomaticã, alopatã – cu toate progresele realizate, ºi-a dovedit slãbiciunile, neputinþele ºi nocivitãþile ei, iar medicina naturistã, tradiþionalã, energeticã a revenit cu o deosebitã forþã în actualitate.
Organizaþia Mondialã a Sãnãtãþii, alarmatã de flagelul creat de poluarea medicamentoasã, a recomandat, printre alte antidoturi, REvalorificarea unor mijloace terapeutice naturiste, tradiþionale.

Omenirea îºi submineazã sãnãtatea ºi viitorul printr-o alimentaþie neraþionalã, prin consumul inutil ºi exagerat de tutun, alcool, excitante ºi medicamente chimice, prin dezordinea în muncã, dar ºi în odihnã, prin poluarea necontrolatã a aerului, a apei, a solului ºi alimentelor.

Salvarea constã în redescoperirea ºi respectarea cu cât mai multã consecvenþã a legilor naturii, atât în scopul recâºtigãrii sãnãtãþii, cât mai ales în acela al prevenirii îmbolnãvirilor ºi suferinþelor, precum ºi al asigurãrii unui trai mai fericit ºi mai îndelungat.


Organizaþia Mondialã a Sãnãtãþii, alarmatã de flagelul creat de poluarea medicamentoasã, a recomandat, printre alte antidoturi, REvalorificarea unor mijloace terapeutice naturiste, tradiþionale.

Omenirea îºi submineazã sãnãtatea ºi viitorul printr-o alimentaþie neraþionalã, prin consumul inutil ºi exagerat de tutun, alcool, excitante ºi medicamente chimice, prin dezordinea în muncã, dar ºi în odihnã, prin poluarea necontrolatã a aerului, a apei, a solului ºi alimentelor.

Salvarea constã în redescoperirea ºi respectarea cu cât mai multã consecvenþã a legilor naturii, atât în scopul recâºtigãrii sãnãtãþii, cât mai ales în acela al prevenirii îmbolnãvirilor ºi suferinþelor, precum ºi al asigurãrii unui trai mai fericit ºi mai îndelungat.

Mulþi oameni consumã deja suplimente nutritive ºi se bucurã de efectele lor benefice. Sunt însã destul de multe persoane care doar au auzit de acestea ºi le confundã cu vitamine sau preparate speciale care sunt destinate numai sportivilor.

De fapt, Ministerul Sãnãtaþii aºeazã suplimentele nutritive la graniþa dintre aliment ºi medicament. Dacã sunt consumate zilnic în doze de întreþinere(vezi prospect), acestea suplimenteaza alimentaþia zilnicã de multe ori nepotrivitã, sinteticã sau aditivatã ºi sãracã în nutrienþi. Produsele obþinute prin agriculturã ecologicã în 2008 conþin cu pânã la 93% mai puþine vitamine ºi minerale decat cele obþinute în 1985 ca urmare a degradãrii continue a solului. Astfel suplimentele nutritive naturale sunt recomandate tuturor celor care vor sã rãmânã sãnãtoºi.

În situaþia în care avem probleme de sãnãtate, medicii instruiþi de CaliVita stabilesc scheme de tratament în doze personalizate cu ajutorul suplimentelor nutritive. Aceasta este situaþia în care suplimentele pot sã trateze diverse probleme de sãnãtate însã fãrã a aduce efectele secundare, fãrã a aduce dependenþa sau riscul de supradozã pe care îl aduc medicamentele de sintezã.

Când avem o problemã de sãnãtate putem privi produsele din plante ca pe un tratament, însã este mai corect sã le privim ca pe cea mai protrivitã hranã de care organismul nostru are nevoie pentru a-ºi îndeplini funcþiile normal ºi pentru a reface echilibrul pierdut.
Naturalism ºi..
Naturalismul reprezintã miºcarea care recomandã întoarcerea la viaþa simplã ºi cât mai apropiatã de naturã ºi aplicarea unor remedii medicale ce folosesc în starea lor purã, nealteratã elementele din naturã: alimente, aer, apã, soare, vegetale, lapte, ouã, miere etc. Recomandã refacerea legãturilor cu natura exterioarã cât mai nepoluatã ºi lipsitã de perturbare.

Naturism
Naturismul reprezintã mult mai mult:
-Tot ce presupune naturalismul ºi în plus stabilirea unui contact cât mai intim cu natura noastrã interioarã originarã;
- Utilizeazã în plus o serie de remedii ce nu se gãsesc ca atare în naturã ci sunt produse conºtient de cãtre om prin metode simple (presare la rece în vid) ce pãstrezã nealterate principiile naturale ale fiecãrui element utilizat. De aceastã datã gradul ridicat de cunoaºtere ºi tehnologizare este utilizat pentru a face bine.

- Pe lângã lucrurile sesizabile cu cele 5 organe de simþ, naturismul are în vedere elemente mult mai subtile ºi mai greu de sesizat de cei mai mulþi oameni, ca: bioenergie, inforbioenergie, electromagnetism, energia sau fluidul vital. Organele necesare sesizarii acestor elemente existã în stare embrionarã în fiecare dintre noi, dar numai unii au reuºit sã ºi le dezvolte prin eforturi deosebite ºi prin îniþierea potrivitã ºi cu mult mai puþini le pot utiliza voit. Aparatura special creeatã poate sesiza, utiliza ºi chiar modela aceste elemente (aparatul de biorezonanþã SCIO).

Deºi noþiunea de bioenergie, care este destul de vehiculatã în prezent, a intrat în circuit destul de recent, ea nu reprezintã o invenþie modernã. Realitatea ce se ascunde sub acest nume a fost întâi intuitã, apoi descoperitã, cunoscutã, utilizatã ºi prezentatã sub diferite denumiri de-a lungul timpurilor, începând cu vremurile strãvechi. Ne vom permite sã enumerãm câteva dintre ele:
Prana la hinduºi, Ci la chinezi, Suflul vieþii la evrei, Bioplasmã la ruºi, Ka la egipteni, Ki la japonezi, Forþa vindecãtoare la Hipocrate, Luminã creºtinã sau har divin la creºtini.




Relaþia dintre bioenergie ºi fiinþa umanã se poate manifesta sub 3 aspecte diferite:
- Energia asimilatã de om din univers;
- Energia emisã de om cãtre univers;
- Energia preluatã de om din univers ºi utilizatã în afara corpului(omul este doar canal de scurgere).


În vederea însãnãtoºirii...

 Medicina naturistã nu acþioneaza asupra unui organ sau asupra unei zone bolnave ci îºi concentreazã atenþia, influenþa ºi acþiunea asupra întregului corp fizic, energetic, mental ºi sufletesc precum ºi asupra cauzelor care au determinat apariþia bolii.

 Alimentaþia devine temelia tuturor strãdaniilor de pãstrare a sãnãtãþii ºi de obþinere a vindecãrii.

 Orice tratament naturist trebuie sã înceapã cu detoxifierea ºi schimbarea alimentaþiei ºi a metabolismului pacientului.

 Pacientul trebuie sã se implice efectiv în procesul de vindecare. Atitudinea pasivã, pretenþia ca miracolul vindecãrii sã vinã numai din exterior fãrã a se depune nici un efort, va duce la întârzierea sau chiar neobþinerea vindecãrii.

Vindecãri miraculoase
 În ultima vreme, în fiecare sãptãmânã ajung la noi oameni cu probleme grave de sãnãtate: (diverse forme de cancer, sclerozã în plãci, accidente vasculare). Aceºti oameni vin la noi ca la ultima soluþie (variantã, ºansã) ºi sperã într-o minune. Unii îºi prelungesc astfel viaþa(puþini), alþii chiar reuºesc sã se însãnãtoºeascã (ºi mai puþini), dar cei mai mulþi ajung prea târziu. ªi totuºi aºteaptã o minune.
 Cu toþii putem face minuni doar cã pierdem din vedere momentul în care le putem face. Minunile se fac la început nu la sfârºit.
 Minune este sã bei cafeaua dimineaþa dupã ce ai mâncat.
 Minune este ca azi sã fumezi doar 19 þigãri din cele 20 cu care erai obiºnuit.
 Tot minune este sã pleci la serviciu cu un pacheþel în geantã pentru masa de prânz ºi cu o sticlã cu apã de calitate pe care sã o ºi bei.
 Minune este sã renunþi la algocalmin ºi antinevralgic.
 Minune este ca de 3 ori pe sãptãmânã sã foloseºti bicicleta sau steper - ul pentru 10 minute.
 Dacã ai ajuns sã te confrunþi cu un cancer cu metastaze poþi sã spui toate rugãciunile din lume pentru cã de cele mai multe ori e târziu pentru minuni.


Faceþi prevenþie !!!


Cu stimã,
Dan Drãghici







Raporteaza abuz de limbaj
9am_19885

1 mesaj
Membru din: 6/07/2017
Postat pe: 6 Iulie 2017, ora 15:52

Dacă ar face asta și spitalele, ar fi ceva. Turmalina

Raporteaza abuz de limbaj
Turmalina
gabigabi2

33366 mesaje
Membru din: 13/10/2011
Postat pe: 7 Iulie 2017, ora 13:17

ce-i cu Turmalina ? dezvolta!

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Naturalul este cel mai bun !
Mergi la: