back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Ce pregatiti pentru toamna

 


 
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
 
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:53

De la: Octavian_b, la data 2009-09-08 08:58:50 Pregatirile pt sezonul rece...Vodka ABSOLUT Blue + graninni de mere...si cauciucuri de iarna



Daca le iei pe toate in acelasi timp si le combini cu viteza + ninsoare abundenta si inghet...iese un coktail grozav

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 09:56

De la: pascaruionelamarinela, la data 2009-09-08 09:49:13eu am pregatit tocana de legume, zacusca, suc de rosii( vreo 30 l ), gogosari in otet, gogosari la rece,bulion de gogosari, zarzavat fiert, zarzavat la sare, gogosari la borcan. ajnge? daca vreti retetele contactati ma!



Bag sama ca majoritatea conservelor la tine sunt bazate pe gogosari..de ce oare?
Care este diferenta dintre gogosari in otet si gogosari la rece?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

550 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 11:06

e prima oara cand am citit toate paginile topicului fara sa sar nici una...
nu vreti sa ne adunam cu totii intr-o bucatarie?.. ca eu unu am inundat tastatura..

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 11:16

De la: mihaitza2, la data 2009-09-08 11:06:43e prima oara cand am citit toate paginile topicului fara sa sar nici una...
nu vreti sa ne adunam cu totii intr-o bucatarie?.. ca eu unu am inundat tastatura..


Ma bucur ca am reusit sa facem asta...
In cazul asta cred ca ar fi timpul sa trecem si la niste retete mai elaborate...ce spuneti ?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

550 mesaje
Membru din: 22/11/2007
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 11:39

opriti-va va rog.... fie dau in ulceratii la stomac... fie dau iama in camara bunicilor (ca numai la asta ma gandesc..la borcanase puse ordonat in camara aranjate unul langa altu pline cu diverse bunataturi)
imi place la nebunie vremea de afara recunosc.. iar ce vorbiti voi aici e... cireasa de pe tort

Raporteaza abuz de limbaj
Ianuarie

89 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:35

De la: Spyder, la data 2009-09-06 18:25:15Sau mai bine spus...pregatiti ceva pentru toamna in camara?:)
Pe vremuri acesta era anotimpul in care se pregateau diverse conserve pentru toamna-iarna.
In ziua de azi din ce in ce mai putini oameni fac acest lucru si de aceea sunt curios daca printre noi mai exista cineva care sa faca asa ceva.

De exemplu eu pun pentru iarna masline+branza+rosii uscate+ulei la borcane sau masline+ceapa+peste marinat+ulei+diverse.
Pot fi folosite fie ca aperitive, fie ca parti componente in diverese procese din bucatarie

Ia sa auzim...mai e careva ?

spyder...vin la ai tai sa le cer mana ta

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:44

De la: zyna, la data 2009-09-08 14:35:57
De la: Spyder, la data 2009-09-06 18:25:15Sau mai bine spus...pregatiti ceva pentru toamna in camara?:)
Pe vremuri acesta era anotimpul in care se pregateau diverse conserve pentru toamna-iarna.
In ziua de azi din ce in ce mai putini oameni fac acest lucru si de aceea sunt curios daca printre noi mai exista cineva care sa faca asa ceva.

De exemplu eu pun pentru iarna masline+branza+rosii uscate+ulei la borcane sau masline+ceapa+peste marinat+ulei+diverse.
Pot fi folosite fie ca aperitive, fie ca parti componente in diverese procese din bucatarie

Ia sa auzim...mai e careva ?

spyder...vin la ai tai sa le cer mana ta



Ups...cerere online?
Pen'ce...cu ce sunt vinovat?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1719 mesaje
Membru din: 13/04/2009
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 14:57

eu pregatesc...o spargere la camara lui Spyder

Raporteaza abuz de limbaj
Rugged individualist sociopat, egomaniacal control freak, intellectual hooligan and condescending & high maintenance snobbish smartass
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 15:00

De la: gangstergrl, la data 2009-09-08 14:57:42eu pregatesc...o spargere la camara lui Spyder


Sa o crezi tu...nu stii unde tine conservele

Raporteaza abuz de limbaj
GramaValentin

33 mesaje
Membru din: 14/11/2007
Oras: Braila

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 19:04

eu pregatesc plapuma aia mancata de molie...ca si asha ma bat cu o raceala de o sapt

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 19:39

De la: TargeT, la data 2009-09-08 19:04:29eu pregatesc plapuma aia mancata de molie...ca si asha ma bat cu o raceala de o sapt


Pi shali?
I buna...da puni si niscai tzuica fiarta sub dansa

Raporteaza abuz de limbaj
VictorCh

1019 mesaje
Membru din: 9/06/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:09

De la: pascaruionelamarinela, la data 2009-09-08 09:49:13eu am pregatit tocana de legume, zacusca, suc de rosii( vreo 30 l ), gogosari in otet, gogosari la rece,bulion de gogosari, zarzavat fiert, zarzavat la sare, gogosari la borcan. ajnge? daca vreti retetele contactati ma!


Pai eu credeam ca TOCMAI RETETELE sunt tot "chichirezul" acestui topic, nu curiozitatea de a cunoaste starea materiala (sau/si "pofta de mancare") a cuiva asa cum se reflecta ea in stocurile si conservele facute...

Raporteaza abuz de limbaj
VictorCh

1019 mesaje
Membru din: 9/06/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:13

De la: gangstergrl, la data 2009-09-08 14:57:42eu pregatesc...o spargere la camara lui Spyder


Nu recrutezi cumva si complici? (cam cum se recrutau participantii la potera in westernuri...) Ma ofer! (drept complice, mah, da' voi CE credeati!?)

Raporteaza abuz de limbaj
VictorCh

1019 mesaje
Membru din: 9/06/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:15

De la: Spyder, la data 2009-09-08 19:39:48
De la: TargeT, la data 2009-09-08 19:04:29eu pregatesc plapuma aia mancata de molie...ca si asha ma bat cu o raceala de o sapt


Pi shali?
I buna...da puni si niscai tzuica fiarta sub dansa


Tzuica fiarta se "aplica" NU sub plapoma, ci sub peretele abdominal! (este insa adevarat ca anatomic asta TOT in regiunea salelor este situat...)

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:29

Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb
Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Durata 30 min

Sigur merg cu bere

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

7130 mesaje
Membru din: 28/04/2010
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:31

De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:29:49Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb
Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Durata 30 min

Sigur merg cu bere


eee ai vazut ca se poate

Raporteaza abuz de limbaj
sdpoCVHBU IUBH M[BNWUGFN idn [tptbgb bg
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:33

Ei, urmatoarea reteta am auzit-o acum prima data, a mai facut cinev asa ceva?

Gogosari in otet cu struguri

INGREDIENTE

5kg gogosari
2,5 kg struguri albi
2,5 kg struguri negri
2 l otet
4 l apa
500g zahar
6 lingurite varfuite sare
50g piper
4 legaturi hrean
3 legaturi frunze de telina
500g morcov
3 buc conopida
0.5l ulei

MOD DE PREPARARE

Se scot cu grija coditele si semintele gogosarilor, astfel incat acestia sa ramana intregi.

Se pun la fiert apa, otetul, sarea, uleiul, zaharul, si piperul. Cand amestecul clocoteste, gogosarii se introduc pe rand, timp de 4-5 min.

Se umplu cu boabe de struguri albi si negrii si in fiecare gogosar, se adauga o bucatica de hrean. Deasupra se pune o bucata de conopida si cateva frunze de telina.

Se aseaza in borcane si se decoreaza cu feliute de morcov. Se toarna in borcane amestecul caldut in care au fost opariti gogosarii.

Sa-mi dati de stire, sunt curios cum sunt

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

160 mesaje
Membru din: 2/08/2009
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:36

De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:29:49Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb
Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Durata 30 min

Sigur merg cu bere

imi faci pofta, fir-ar sa fie.

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:36

De la: Haps, la data 2009-09-08 20:31:25
De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:29:49Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb
Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Durata 30 min

Sigur merg cu bere


eee ai vazut ca se poate


Pai am zis eu ca nu se poate?

Raporteaza abuz de limbaj
VictorCh

1019 mesaje
Membru din: 9/06/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:37

De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:29:49Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb
Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Durata 30 min

Sigur merg cu bere


Cele 20 gr sare trecute la ingrediente se folosesc pt a freca ciupercile cu acea sare, SAU pt a fi fiarta sarea in otet? SAU dupa ce freci sarea pe ciuperci o pui la fiert?

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:37

De la: yuppy003880, la data 2009-09-08 20:36:23
De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:29:49Ciuperci Murate

Ingrediente
1 kg. ciuperci, 20 gr. sare, 1 l otet de vin, boabe de piper alb
Preparare
Se aleg ciuperci mici, rotunde si inchise. Trebuie sa fie proaspete. Dupa ce se rup coditele, se freaca cu putina sare (20 gr. sare la 1 kg. ciuperci). Se spala apoi usor in apa cu putin otet. Intre timp se fierbe otet de vin, punand la 1 l de otet 20 gr. sare, si cateva boabe de piper alb. Cand otetul clocoteste se pun ciupercile, lasandu-le sa fiarba bine. Se pun de fierbinte, cu otet cu tot in borcane mici, si dupa ce s-au racorit se leaga bine cu hartie pergament.
Durata 30 min

Sigur merg cu bere

imi faci pofta, fir-ar sa fie.



Zi merci ca nu sunt alte pofte

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:42

Mai este o reteta care nu am facut-o, este simpla si stiu ca am mancat asa ceva din comertul socialist de stat...dar nu mai tin minte de cine era fabricat.

Anyway...here's the recipe...

Salota in ulei de masline si otet balsamic

Ingrediente:
6 linguri ulei de masline extra virgin
2 linguri otet balsamic
1 salota (ceapa mai mica, mai putin iute)
2 linguri de cimbru proaspat

Nu este greu, este simplu, deci pofta mare....buna...sau pur si simplu vreau sa fac pofta

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:46

Zacusca de ghebe

Ingrediente
- 5 kg ghebe,
- 2 kg gogosari,
- 3 kg rosii,
- 1 kg ceapa,
- 1 kg ulei,
- sare,
- piper.

Mod de preparare
Se spala bine ghebele, se pun la oparit in apa cu sare, se curata ardeiul, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, ghebele, ardeiul si rosiile.

Se pune ceapa la prajit, se adauga ardeiul si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga si ghebele. Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si se se leaga cu celofan.

Timp de preparare 120 minute


Am mancat asa ceva si este suuuuupeeeer

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Membru din: 21/07/2009
Oras: Bacau

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:47

De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:46:03Zacusca de ghebe

Ingrediente
- 5 kg ghebe,
- 2 kg gogosari,
- 3 kg rosii,
- 1 kg ceapa,
- 1 kg ulei,
- sare,
- piper.

Mod de preparare
Se spala bine ghebele, se pun la oparit in apa cu sare, se curata ardeiul, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, ghebele, ardeiul si rosiile.

Se pune ceapa la prajit, se adauga ardeiul si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga si ghebele. Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si se se leaga cu celofan.

Timp de preparare 120 minute


Am mancat asa ceva si este suuuuupeeeer



te-ai mai gandit?
vii si la mine sa-mi faci niste zacusca?

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:51

De la: dudulik, la data 2009-09-08 20:47:54
De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:46:03Zacusca de ghebe

Ingrediente
- 5 kg ghebe,
- 2 kg gogosari,
- 3 kg rosii,
- 1 kg ceapa,
- 1 kg ulei,
- sare,
- piper.

Mod de preparare
Se spala bine ghebele, se pun la oparit in apa cu sare, se curata ardeiul, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, ghebele, ardeiul si rosiile.

Se pune ceapa la prajit, se adauga ardeiul si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga si ghebele. Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si se se leaga cu celofan.

Timp de preparare 120 minute


Am mancat asa ceva si este suuuuupeeeer



te-ai mai gandit?
vii si la mine sa-mi faci niste zacusca?


Hm...vrei sa fac calculul in km cum le-am facut si lui Greenie, Googodoll...sau asta nu se pune la zacusca?
Plus...ce-mi iese mie de la zacusca ta?

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

593 mesaje
Membru din: 21/07/2009
Oras: Bacau

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:53

De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:51:57
De la: dudulik, la data 2009-09-08 20:47:54
De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:46:03Zacusca de ghebe

Ingrediente
- 5 kg ghebe,
- 2 kg gogosari,
- 3 kg rosii,
- 1 kg ceapa,
- 1 kg ulei,
- sare,
- piper.

Mod de preparare
Se spala bine ghebele, se pun la oparit in apa cu sare, se curata ardeiul, rosiile de coaja si seminte, ceapa se taie marunt. Se dau prin masina de tocat, ghebele, ardeiul si rosiile.

Se pune ceapa la prajit, se adauga ardeiul si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga si ghebele. Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si se se leaga cu celofan.

Timp de preparare 120 minute


Am mancat asa ceva si este suuuuupeeeer



te-ai mai gandit?
vii si la mine sa-mi faci niste zacusca?


Hm...vrei sa fac calculul in km cum le-am facut si lui Greenie, Googodoll...sau asta nu se pune la zacusca?
Plus...ce-mi iese mie de la zacusca ta?



poi cam ce ai vrea tu?

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 20:59


Se pune ceapa la prajit, se adauga ardeiul si cand se inmoaie putin se adauga rosiile. Se fierb pana se ingroasa, apoi se adauga si ghebele. Se fierbe pana se ridica uleiul deasupra. Se pune in borcane si se se leaga cu celofan.

Timp de preparare 120 minute


Am mancat asa ceva si este suuuuupeeeer [/quote]


te-ai mai gandit?
vii si la mine sa-mi faci niste zacusca? [/quote]

Hm...vrei sa fac calculul in km cum le-am facut si lui Greenie, Googodoll...sau asta nu se pune la zacusca?
Plus...ce-mi iese mie de la zacusca ta? [/quote]


poi cam ce ai vrea tu? [/quote]

Nu stiu soro, e piata libera...tu ai fost cu cererea, eu am oferta...acum ramane sa vedem restu

Raporteaza abuz de limbaj
VictorCh

1019 mesaje
Membru din: 9/06/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 21:03

De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:42:58Mai este o reteta care nu am facut-o, este simpla si stiu ca am mancat asa ceva din comertul socialist de stat...dar nu mai tin minte de cine era fabricat.

Anyway...here's the recipe...

Salota in ulei de masline si otet balsamic

Ingrediente:
6 linguri ulei de masline extra virgin
2 linguri otet balsamic
1 salota (ceapa mai mica, mai putin iute)
2 linguri de cimbru proaspat

Nu este greu, este simplu, deci pofta mare....buna...sau pur si simplu vreau sa fac pofta


SPYDER! DESTEPTAREA!
Trezeste-te, baiatule: O (una) salota la atatea linguri de oteturi si uleiuri si cimbru?
Si in plus, dai doar lista de ingrediente (dupa parerea mea SI AIA e ori gresita, ori - macar - incompleta), nu si modul de preparare; se prajeste salota in ulei, se stropeste cu otetul si se presara cu cimbrul lasat intreg?

Raporteaza abuz de limbaj
VictorCh

1019 mesaje
Membru din: 9/06/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 21:04



"Plus...ce-mi iese mie de la zacusca ta? "

De la zacusca nu se stie ce-ti iese, da' de la "a ei" se poate banui...

Raporteaza abuz de limbaj
xcomm_office

4949 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 8 Septembrie 2009, ora 21:05

De la: victorch52, la data 2009-09-08 21:03:05
De la: Spyder, la data 2009-09-08 20:42:58Mai este o reteta care nu am facut-o, este simpla si stiu ca am mancat asa ceva din comertul socialist de stat...dar nu mai tin minte de cine era fabricat.

Anyway...here's the recipe...

Salota in ulei de masline si otet balsamic

Ingrediente:
6 linguri ulei de masline extra virgin
2 linguri otet balsamic
1 salota (ceapa mai mica, mai putin iute)
2 linguri de cimbru proaspat

Nu este greu, este simplu, deci pofta mare....buna...sau pur si simplu vreau sa fac pofta


SPYDER! DESTEPTAREA!
Trezeste-te, baiatule: O (una) salota la atatea linguri de oteturi si uleiuri si cimbru?
Si in plus, dai doar lista de ingrediente (dupa parerea mea SI AIA e ori gresita, ori - macar - incompleta), nu si modul de preparare; se prajeste salota in ulei, se stropeste cu otetul si se presara cu cimbrul lasat intreg?


Ok, am gresit cu numarul ceputzelor...dar clar nu te pricepi la bucatarie, cum sa prajesti ceputza in ulei?
Doar e conserva, nu?

Raporteaza abuz de limbaj
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Ce pregatiti pentru toamna
Mergi la: