back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Grupul de suport – un pas in depasirea problemelor!

 


 
 
dragosgeamana

5 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 26 Iunie 2009, ora 17:10

Iulie 2009
Proiect CDP: Grupul de suport – un pas in depasirea problemelor!

Scop: Promovarea grupurilor de suport ca un instrument în depășirea problemelor prin experimentare ṣi experienṭialitate.
Cum facem: Vă propunem două grupuri de suport, două teme și 3 ore în care alături de un facilitator CDP, încercăm să descoperim aspecte noi ale problemei și modalități de a o gestiona mai bine. Grupurile vor avea loc în București.

Sâmbătă, 4 iulie 2009 (10.30 – 13.30) – Temă: Furie și Conflicte
Furie, enervare, iritare, mânie - emoții care pe de o parte pot conduce la agresivitate, la conflicte, certuri, la ruperea relațiilor cu ceilalți. În acest caz apare vinovăția - dacă nu aș fi țipat atât de tare, dacă aș fi ascultat mai mult, dacă aș fi putut gestiona aceste emoții. Pe de altă parte lipsa exprimării lor poate conduce la relații nesatisfăcătoare, la dispariția limitelor personale, la a face constant ceea ce nu vrei. Astfel apare întrebarea „de ce?” – de ce nu am spus ce cred, de ce fac lucruri care nu-mi plac, de ce accept tot ce vine din exterior.
A gestiona furia înseamnă a găsi mijlocul eficient de exprimare a ei, pentru a fi benefică atât ție cât și în relația cu celălalt.

Luni, 6 iulie 2009 (18.00 – 21.00) – Temă: Frica
Frica ne pregătește pentru o acțiune fizică, pentru fugă sau pentru a ne manifesta propria agresivitate pentru a ne apăra. Frica ne poate împietri sau, dimpotrivă, ne poate da curaj. Atunci când continuă să apară deși pericolul a trecut, sau când se manifestă ca griji ori neliniști față de un pericol presupus, frica încetează să mai fie un mecanism eficient de funcționare. Se transformă într-un comportament care îți înăbușește succesul, spiritul, veselia, pofta de viață.
O viață trăită în frică, este ca o mașină ce merge cu frâna de mână trasă! Poți scăpa de frică dacă înțelegi de unde vine, cum s-a cuibărit în tine și cum își scoate capetele hidoase atunci când ai fi avut mai multă nevoie de curaj.


Participare liberă! Având în vedere că locurile sunt limitate, contează viteza de înscriere, astfel trimite-ne un mail pe office@cdppsi.ro sau sună la numerele de telefon: 0744 831 508/ 0722 609 530. Menṭionează numele, grupul la care doreṣti să participi si un număr de telefon.

Raporteaza abuz de limbaj
| Varianta pentru tiparire a topicului Grupul de suport – un pas in depasirea problemelor!
Mergi la: