back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Bravo emil boc !

Fosta membra 9am.ro

10086 mesaje
Postat pe: 7 Februarie 2012, ora 18:43

Am scapat de un .......si de gaska lui.....

Raporteaza abuz de limbaj
SOGUNUL

389 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 00:03

Totusi a fost premierul Rom�niei o perioada destul de mare,pe 24 ianuarie 2012 am multumit domnului Emil pentru operativitate in rezolvarea unei probleme importante si mi-am permis sa fac o recomandare in sensul ca ar trebui sa renunte la functie ,avind in vedere ca mai mult conteaza sanatatea,familia si copii.
Felicitari si pentru faptul ca a dizolvat si inlaturat din fostul Guvern toate elementele,nedind posibilitatea nominalizarii in noua formula ordonata de presedintele Basescu.
Problema grava pentru noua formatiune ,constituita din fostii consilieri,probabil prieteni,amanti,amante ale fostilor membrii din Guvernul Boc(o parere personala) care sa continue sub atenta monitorizare a fostilor,aceias politica,este plina de incompatibilitati.Chiar si noul premier desemnat ,cade sub incidenta art.26 din Legea 51/1991,daca mai este in vigoare.
Doresc din suflet de peste 22 de ani ,desfiintarea coruptiei in Romania,respectarea legilor si bunastarea rom�nilor,sper ca Rom�nia a inceput sa se trezeasca.

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
9am250965

3 mesaje
Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 13:15

De la: intelus1946, la data 2012-02-08 00:03:43Totusi a fost premierul Rom�niei o perioada destul de mare,pe 24 ianuarie 2012 am multumit domnului Emil pentru operativitate in rezolvarea unei probleme importante si mi-am permis sa fac o recomandare in sensul ca ar trebui sa renunte la functie ,avind in vedere ca mai mult conteaza sanatatea,familia si copii.
Felicitari si pentru faptul ca a dizolvat si inlaturat din fostul Guvern toate elementele,nedind posibilitatea nominalizarii in noua formula ordonata de presedintele Basescu.
Problema grava pentru noua formatiune ,constituita din fostii consilieri,probabil prieteni,amanti,amante ale fostilor membrii din Guvernul Boc(o parere personala) care sa continue sub atenta monitorizare a fostilor,aceias politica,este plina de incompatibilitati.Chiar si noul premier desemnat ,cade sub incidenta art.26 din Legea 51/1991,daca mai este in vigoare.
Doresc din suflet de peste 22 de ani ,desfiintarea coruptiei in Romania,respectarea legilor si bunastarea rom�nilor,sper ca Rom�nia a inceput sa se trezeasca.

Basescu incearca o noua stratagema,Razvan Unureanu este inca amețit.

BASESCU_NU_VREA_GUVERN_FARA_LENU__538_A_PDListii_VOR_CURA__538_ENIE

3 mesaje
Oras: Bacau

Postat pe: 8 Februarie 2012, ora 20:12

De la: 9am250965, la data 2012-02-08 13:15:30
De la: intelus1946, la data 2012-02-08 00:03:43Totusi a fost premierul Rom�niei o perioada destul de mare,pe 24 ianuarie 2012 am multumit domnului Emil pentru operativitate in rezolvarea unei probleme importante si mi-am permis sa fac o recomandare in sensul ca ar trebui sa renunte la functie ,avind in vedere ca mai mult conteaza sanatatea,familia si copii.

Basescu incearca o noua stratagema,Razvan Unureanu este inca amețit.

Se dau lupte singeroase in cadrul PDL dar si Basescu tremura sa nu piarda ciolanul.

Elena Udrea: "Nu am neap�rat regrete c� plec de la Turism , dar am nostalgii"
| Varianta pentru tiparire a topicului BRAVO EMIL BOC !
Mergi la: