back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Saxon

 


 
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
 
myriam_bozen

4016 mesaje
Membru din: 7/03/2011
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 20 Iulie 2012, ora 15:36

"..degeaba te dai cu parfum fin si scump daca ph-ul pielii tale nu-l suporta. N-o sa mirosi niciodata a altceva decit a...tine. "


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 22 Iulie 2012, ora 20:04


Alex was at.....

de Alex Saxon Slaniceanu la 22 iulie 2012

Nu mai scriu frate pe facebook pe unde am fost. Numai belele am de la o vreme. Credeam ca macar aici pe site-ul asta poti sa te lauzi in liniste cu ce-ai mancat, ce-ai vazut sau pe unde ai fost, dar nu e asa. Bag un tag intr-o zi si scriu: Alex was at Pizza Hut, Bucuresti. Abia asteptam sa moara dusmanii mei de necaz ca eu mancam pizza cand ei puneau unt pe paine cand imi suna telefonul. Raspund si ce aud?

- Salut fratioare! Ia zi, ai stat cumva la masa aia de langa bar?

Bai nene, am crezut ca mor! De unde ma cunoaste ala pe mine?

- Scuza-ma, ne cunoastem de undeva? Tipul nu parea foarte deranjat de intrebare:

- Bai frate, nici nu trebuie sa ne cunoastem. Am fost si eu la Pizza Hut cu o bunaciune si faza e ca aia si-a uitat o agenda pe masa. Am cautat tot facebook-ul ca sa dau de cineva care a fost la pizzeria aia si te-am gasit pe tine si sincer sa fiu, n-am chef de intrebari idioate la ora asta. Zi daca ai vazut vreo agenda suspecta lasata pe vreo masa. Era rosie. Avea o gramada de numere de telefon in ea, ca de aia e agenda, dar faza e ca tipa e maritata si daca afla cine nu trebuie de agenda aia e belea mare de tot ca si eu sunt insurat. Intelegi ceva, sau trebuie sa-ti desenez?

O vreme am crezut ca visez. Va sa zica ma suna un tampit pe care nu-l cunosc si ma intreaba de o agenda rosie uitata de amanta lui la Pizza Hut. Cunosc multi tampiti ca am scris o vreme pe site-ul Yuppy:))) dar asta mi-a scapat.

- Mosule, fi antena, esti impresionant rau! Nu numai ca esti nepoliticos, dar mai esti si prost. Care tampit se duce cu femeia altuia la Pizza Hut? De ce n-ai mancat cu ea in sensul giratoriu de la Universitate, sa va vada toate neamurile ei si colegii de serviciu ai nevesti-tii la stirile de la ora 20? Si mai e ceva, oricat de dureros ti-ar suna, daca tot nu te poti abtine de la chestii de astea, macar dovedeai si tu putina inteligenta si o cautai de agende inainte sa iesiti undeva. Femeile sunt atat de atrase de detalii incat obisnuiesc sa noteze tot. Nu vrei sa stii cate detalii contine agenda unei femei. Vrei un exemplu? Uite nevasta-mea! Are ea o agenda, ok, poate nu asa de rosie ca a amantei tale, dar pe acolo. Intr-o zi lasa ea agenda pe masa de la bucatarie si se duce la dus. Perspicace cum ma stie tot cartierul, iau agenda si ma uit in ea. Bla, bla, bla si tra la la, prostii femeiesti la greu dar deodata ce vad? O notita aparent inofensiva pe una din pagini:

,, Maine la 12, metrou Titan, de recuperat probe analize de la Gelu"

A ce-ti suna tie asta?

Ala sta o clipa pe ganduri si zice:

- Pai femeia lucreaza la laborator si are de recuperat niste probe pe care le-a uitat cineva din greseala in masina lui Gelu care se ocupa cu asa ceva.

- WRONG amice! WRONG! Asa credeti toti si pe urma va mirati ca n-ati stiut ca va inseala femeile voastre. Ce analize frate? Nu exista asa ceva. Da, nevasta-mea e laboranta, dar analizele alea sunt altceva. Pretexte! Sa-l intalneasca pe Gelu! La metrou! Titan! Chiar nu te prinzi? Putea sa-l intalneasca la Unirii dar femeia mea e desteapta nu ca amanta ta care uita agende la pizzerie. Statia Unirii e aglomerata, nu stii peste cine dai pe acolo. Ei te vad dar tu nu vezi pe nimeni. Dar Titan...e belea pe sistem, intelegi? Liniste, spatii largi, deschise, vezi si tu daca te urmareste cineva, daca nu te urmareste poti s-o arzi imediat prin parc, ca e chiar acolo. Stai pe o bancuta sub un pom, te pupi cu ea, nimeni nu te baga in seama intr-un parc, femeia nu mai poate sa uite agende pe acolo ca in parc nu ai mese pe care sa puna ele agendele, ma intelegi?

Tipul se pare ca a regretat telefonul pe care mi l-a dat:

- Esti bolnav de scenarita omule, du-te de te cauta la un doctor.

Eu ranjesc satisfacut si-l toc marunt:

- Ooops, ne-am enervat! Nu mai vrei agenda fraiere?

- Du-te dracu si ia si agenda aia cu tine! Hai pa!

In fine, rezultatul nu era deloc satisfacator. Un necunoscut ma deranjase inutil si am decis ca ceva e naspa cu tagurile astea. Cand eram eu in toiul deciziilor importante suna din nou telefonul:

- Alooo, Alex?

- La telefon!

- Salut, sunt Nelu!

- Asta e chiar senzational! M-au dat 50 de grame de lacrimi deja. Baga mai departe.

- Am vazut ca ai fost la Pizza Hut...

- Da ma, am fost, am gasit o agenda rosie pe care am tocat-o marunt si am pus boia de ardei iute pe ea si am inghitit-o. Problem?

- Aaaa, nuuu, fiecare cu pasaricile lui. Eu in clasa a III-a rodeam creioanele colegilor. Da...alta e problema mea, zi-mi si mie daca mai fac aia Pizza Taraneasca acolo, ca vreau sa ies intr-o sambata acolo cu cineva. E belea tipa si nu vreau s-o dezamagesc. Ea a vrut sa mergem la pizzeria aia ca a zis ca e de-a casei acolo. Cica cunoaste si zona bine de tot. E maritata...intelegi...adica e chestie smechera de tot, nevasta-mea habar nu are dar asta pentru ca sunt eu smecher...ma rog, intelegi tu ce vreau sa zic.

- Am inteles, faci pe misteriosul cu mine. Dar eu te stiu, te simt, te cunosc. Tu nu iesi cu nimeni nicaieri. De aia nevasta-ta s-a plictisit si o arde pe acolo cu vreun vecin de-al vostru, insurat si el evident. Tu de fapt vrei s-o urmaresti pe nevasta-ta. Tocmai lui Alex te-ai gasit tu sa-i bagi mangleala asta? Ok, mai sunteti multi prosti in orasul asta? Puteti sa faceti o lista ca sa va monitorizez mai usor? Ce meserie ai?

Ala deja era in impas si nu stia daca sa mai vorbeasca cu mine sau nu.

- Am un service auto in Titan. Conteaza?

- Normal bai baiatule, totul conteaza. Esti mecanic auto zici? Pai daca citeai si tu mai mult la viata ta, ai fi stiut ca exact barbatii care repara masini sunt cei mai predispusi la a fi inselati de neveste. Si ghici cu cine te traduce preafierbintea ta printesa? Noteaza: cu un laptar, cu un postas care intodeauna i-o pune de doua ori, ai vazut filmul ala?

- L-am vazut, dar postasul doar suna de doua ori si nu i-o punea nimanui de doua ori asa cum zici tu…nush la ce cacat de filme te uiti tu dar in varianta originala postasul doar suna de doua ori, crede-ma…oi fi eu mecanic…

- Whatever, asa spuneti toti. Ok, e ca tine, postasul suna de doua ori! Ma faci sa rad amice. Poate chiar acum o ,,suna” ala in draci pe nevasta-ta si tu nu stii. In fine, ce sa mai zic, ar mai fi instalatorul, stii tu, ala care se baga sub chiuveta si ea il admira in timp ce se mangaie…

- Ala e un film porno, l-am vazut si eu…

- Sigur ca l-ai vazut, toti l-am vazut, partea nasoala e ca i-a placut si nevesti-tii care acum are fantezii cu instalatorii, ma intelegi?

- Ok, uita ca te-am sunat, mai vorbim!

- Pa cerbule carpatin, ai grija de coarnele tale, sunt prea mari si prea frumoase ca sa le pierzi. Nevasta-ta a muncit mult la ele, ha, ha, ha, ha!

Desi iritat la maximum, totusi nu ma puteam considera chiar deranjat de telefoanele primite. E reconfortant uneori sa vezi ca altii au probleme conjugale mai mari decat ale tale. Daaaaa, mor de chestia asta. Suna telefonul:

- Alooo..

- Suna extrem de promitator…

- Scuzati? Ce suna promitator?

- Cum ati inceput discutia…alooo…cand aud asa ceva stiu ca o sa am o discutie extrem de interesanta. Nu foarte multa lume incepe asa. ,,Alo” zic doar cei care chiar au ceva de zis. Va ascult.

- Ok, N-am inteles nimic. Sunt de la Pizza Hut.

Eeeei, asta chiar era bomba.

- Continuati, inregistrez tot sa stiti, nu te suna Pizza Hut in fiecare zi!

- Am vazut ca ati fost pe la noi zilele astea. V-am gasit pe facebook.

- Inteleg…si va ofticati ca nu v-am dat un autograf sa inteleg! Oameni buni, la mine se asteapta cu lunile pentru un autograf. Probabil, retineti, PROBABIL o sa va dau si voua un autograf candva…

- Domnule, incetati cu ironiile, vorbesc serios, ati uitat ceva la noi…

- Aaaaa, daaaa, stiiiiiu, eu sunt un excentric, mereu uit cate ceva pe unde ma duc. Ce am mai uitat si de data asta? Ultima data am uitat un pian la un restaurant, alta data o fresca celebra…daaa, mereu se intampla…nu stiu cum sa fac sa nu mai uit lucruri…

- Ok, de data asta ati fost modest rau de tot, ce zic eu modest, zgarcit chiar, ati uitat DOAR, retineti va rog, DOAR o agenda rosie. Voiam sa stiti asta. Poate veniti pe la noi s-o recuperati.

Tipul din telefon chicoti pret de cateva secunde, dupa care continua:

- Sunt sigur ca va trebuie agenda aia. Are multe informatii utile in ea, adrese, numere de telefon, intamplari haioase, masuratori si mai haioase, topuri amuzante in care conduce unul Nelu, diverse analize de recuperat…J)

- Frate, inteleg ca esti un bun roman care lucrezi la Pizza Hut, dar cum dreaq faci tu de m-ai extras tocmai pe mine din multimea asta de uituci? Daca te intereseaza, eu chiar stiu a cui e agenda asta.

- Pai faza e ca si noi stim. Toata lumea stie. E a dumneavoastra. E numele dumneavoastra pe coperta, adresa de acasa, numarul de telefon, o poza cu sotia dumneavoastra care va saruta pe obraz…sa continui?

Incepui sa dau in hepatita instantaneu.

- Citeste ultima notita din agenda!

- Un moment…aaa…va sa zicaaa…stati asa…deci, sunteti atent?

- Sunt!

- Deeeeci…uf, am scapat agenda din mana, un moment va rog…

- Idiotule! Astept!

- Gata, am recuperat-o, uitati ce zice aici…cica, ha, ha, ha, ce chestie haioasa, zice: ,,azi, urgent la Gelu!” Cat de urgent poate sa fie sa mergi la unul pe care il cheama Gelu? Nici nu se mai poarta numele asta.

- Nu e treaba ta fraiere, oricum, e veche notita aia…cauta alta!

- Aaaa, aveti dreptate, scuza-ti-ma…ultima e asa: ,,17,30, service…gresat plantare si bagat ulei la greu” dupa care ati desenat o inimioara rosie. Haaaaa, ha, ha, ha, ce haios sunteti! Va plac planetarele? Hi, hi, hi! Sunteti de o sensibilitate nemaiintalnita crede-ti-ma. Bunicul meu mai era asa. Se indragostise de o pompa de injectie dar la el era de inteles, a fost pilot in razboi si se pare ca l-au dat nemtii jos cu un tun. A scapat dar a ramas un pic cu vaca la pascut, ma intelegeti? Hi, hi, hi! L-am ingropat asa cum si-a dorit el, cu ochelarii de pilot pe ochi. N-a fost mort mai haios in oras de la bunicul meu incoace!

De data asta gluma se ingrosase naprasnic. Ma imbrac la repezeala, ma arunc in masina( apropos…mi-am luat masina fetelor, de asta gluma si restul acaretelor de pe mine s-au ingrosat simtitor:D) si o tai vijelios inspre Pizza Hut. Am gluga de la hanorac pe cap pentru ca nu vreau sa fiu reperat de vreun cunoscut. Stiti cum e, cand te simti ca esti la concurenta cu Fernando de la Caransebes la inteligenta, nu prea mai vrei cunoscuti prin jur. Bai, nu pot sa cred, sa-mi faca ea una ca asta? Tocmai mie? Nici vlaga nu mai am, simt ca ma prabusesc intr-o mare de tristete. Trebuie sa recuperez agenda nevesti-mii dupa care beau doua trei beri ca sa am tupeu in sange si sa merg la service-ul lui Nelu ca sa le trag cate o tubulara de 22 intre ochi la indragostiti.

Cu capul intre umeri si cu mainile in buzunar, ma uit prin geamul pizzeriei ca sa dibuiesc vreun picol care arata mai tampit ca mine ca sa-l pun sa-mi aduca agenda aia fara sa bufneasca in ras. Tampitii n-au simtul umorului. Ok, cum stateam eu asa ca un aurolac si ma uitam la lumea care infuleca pizze, simt cum ma bate cineva discret pe umar. Tresar puternic si ma intorc brusc. In spatele meu era una care la prima vedere era chiar draguta:

- Alex?

- Si daca as fi, imi dai vreun banut, sau ce?

- Nu, doar intrebam.

- Ok, m-ai nimerit in inima. Sunt Alex, care e povestea fantastica pe care vrei sa mi-o spui? Ai putea sa te joci cu parul meu in timp ce povestesti? Asa facea mamaia mea cand eram mic si tare imi mai placea.

- Touche! Si tu mi-ai dat la rinichi cu poantele astea. Stiu ca esti Alex, toata lumea stie. Mai ales in zona Pizza Hut. Si pe mine ma stiu toti pe aici. De proasta adica! Oooo, lasa-ma sa ma introduc definitiv in viata ta: Geta, of course, nu aia cu chiuveta lui Banica Jr, dar la fel de proasta cred eu. Sunt nevasta lui Nelu.

- ??????? Nelu e ceva de care ar trebui sa stie toata omenirea? E pe Wikipedia? Scuza-mi ignoranta, imi mai scapa si mie cate ceva, nu pot sa le stiu chiar pe toate. Faza e ca acum sunt un pic ocupat, sunt ,,in pursuit of happyness" cum s-ar spune! Imi urmaresc fericirea:)))

- Uof, nimic nu stii, Neeeeeelu, ala cu service-ul din Titaaaaan, care o greseaza pe nevasta-ta la greu! Cred ca i-a facut si carte de service la noi in garaj, ia sa verifici tu asta fraiere, ca nimic nu stii!

- Asa deci, si ce cauti tu aici? Agenda nevesti-mii? Te-au trimis ei sa faci asta? Sunteti pe-o mana toti trei? Vreau sa-ti spun ca agenda aia e adjudecata de mine. Am castigat-o la un concurs pentru persoane cu dizabilitati stranii. Ne-au pus sa ducem o mana la spate si sa spunem daca prin gestul asta ne e afectata vederea si nu mai vedem cand suntem inselati in mod evident si constant de partenerii nostri. Numai eu am stiut sa zic ca daca mana e dreapta e ok, ca eu nu prea folosesc mana aia, dar daca e stanga e naspa rauJ)). Pfoa..praf i-am facut! De aia ma urasc toti acum. N-ai nici o sansa daca vrei agenda aia.

- Sincera sa fiu, nu vreau agenda aia. O am pe-a lui Nelu si crede-ma ca nevasta-ta nu are talentul lui la povestit. Ziceam ca poate ne razbunam intr-un fel, de aia sunt aici, ca daca e sa ma intrebi pe mine, urasc pizza astora.

Mda, de ce nu. Daca tot suntem prosti, de ce sa nu ne razbunam, doar e arma noastra de baza. Ma uit la Geta care incepuse brusc sa-mi placa si ma justific ca un functionar ratat cu ochelari ieftini la ochi:

- Domnisoara Geta, ma iertati daca nu m-am imbracat de iesit in oras. N-am hainele de duminica pe mine. Nici nu prea am hainute, de ce sa ma k.c pe mine! Si oricum, aveam altceva in plan. Voiam sa plasez chei tubulare in capul cuiva. Stii tu, chestii pur barbatesti. Geta chicoti si zise:

- Lasa Alexule, e ok asa, ma excita sa ies cu tipi ale caror toale sugereaza fin si discret exact salariul minim pe economie pe care il castiga ei!:))). Dar constat cu emotie ca esti de o modestie absolut periculoasa. Ai face bani buni in advertising si ai aduce un suflu nou in domeniu. Oamenii ar cumpara produsele tale din mila si ca sa fiu sincera, asta e ceva absolut inedit.



Saxon

P.S. ALEX WAS AT SHOPPING CENTER BANEASA. TREBUIA!:))))) Mi-am luat haine noi ca m-am saturat sa ma ia toate inselatele la misto!:))

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 23 Iulie 2012, ora 17:52

Interesant! s-au sters comentariile alea la povestea cu M-am nascut...degeaba. Bine ca a ramas povestea noua!

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Membru din: 18/03/2009
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 08:10


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 08:19

De la: 9am015790, la data 2012-07-24 08:10:07
aham..

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Membru din: 18/03/2009
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 14:43


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Membru din: 18/03/2009
Postat pe: 24 Iulie 2012, ora 14:47

Interesant citatul asta cu ,,Lumea va fi condusa de oameni capabil sa invete,sa se dezvete si sa invete din nou.,,

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

189 mesaje
Membru din: 18/03/2009
Postat pe: 25 Iulie 2012, ora 19:33


Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 August 2012, ora 11:06


SFAT UTIL

De cate ori nu se intampla sa te holbezi la una o ora si aia sa nu te bage in seama? Faci spagatul, breakdance, urli in microfon, degeaba fratioare! Pur si simplu nu te vezi in natura. Esti invizibil! Si nici nu te auzi. Detonezi o bomba langa tine? Asa si? Tipa se sterge de praf si continua sa nu te priveasca. NU EXISTI, asculta-ma pe mine ce-ti zic. Ok, deci in intervalul 19,30-20,30
te-ai holbat la tipa aia si nimic. Dar fix la 20,31, cand iti iei gandul de la a o mototoli pe aia pe undeva, faci o miscare gresita si versi un pahar cu vin rosu pe pantaloni iar aia exact in momentul ala se uita la tine si zambeste ironic, ceva de genul:
- Ce mai tantalau si asta!
Nu-i asa ca Hanibal Lecter din Tacerea Mieilor e Adrian Nastase pe langa fiara din tine care vrea sa umble un pic cu o surubelnita stea la zambetul ei? In fine, ce-i de facut? 10 din 9 barbati fac greseala sa zambeasca tamp, sa roseasca precum fata mare dezvirginata din greseala de osia carutei si sa incerce sa curete vinul de pe pantaloni cu fata de masa. WRONG! Nimic nu-i mai patetic pe lume ca scuzele adresate uneia care te ironizeaza. Fa asta si vei vedea cum tipa se va apleca spre gagica de langa ea si-i va spune:
- Fata, ala e chiar prost? Varsa vin pe el si rade la lume? Doamne, nu pot sa cred ca exista pe lume o toanta care umbla cu el. Ce-i spune aleia? Glume cu Bula la scoala? Pfoa!
Vezi? Exact ce-ti spuneam. Da' ia fa tu altceva! Ok, ai varsat un pahar de vin pe pantaloni, dar nimeni nu stie motivul real, asa ca da-le tu motivul asta. Prin urmare, daca aia oricum nu te-a bagat in seama si oricum e pe picior de a te lua de papagal, ridica-te brusc in picioare cand se uita la tine si inainte ca aia sa inceapa sa zambeasca ironic, fute un pumn in masa da asa, cu intonatie, sa sara si celelalte pahare de acolo, apoi racneste inspre ea urmatoarele versuri:
- Il sparg sa moara mama! Se pune ala cu mine? Ii sparg pe toti, si pe vara-su si pe frate-su boxeoru' si pe tac'su! Morman ii fac! Unde e fraierul?(cand zici asta te adresezi tuturor celor din jur, prin urmare te uiti amenintator cand la unul cand la altul, ca si cum ai face prezenta). Fireste, nu vei primi nici un raspuns. Nimeni nu stie cu cine pana mea te lupti tu acolo iar in grupul de agenti de vanzari in care te zbati n-are nimeni neamuri care sa faca box. Dar asta e de bine. Naspa era ca intr-adevar sa existe vreunul care sa faca box pe acolo si sa se mai si simta atins de insinuarile tale. Dar sigur o sa ai bafta asa ca pune-te pe spart pahare si sticle in continuare, pentru ca paharul deja varsat sa faca impresia ca a fost doar inceputul exploziei tale de nervi. Acum ai sa ramai surprins de reactia tipei. Ea se va apleca inspre fata cu care tocmai vorbea si o va intreba:
- Fata, tu stii cine e tipul asta? Probabil e vreun smecher, uita-te si tu la el, il doare-n pla de toti! Si in ce hal sparge paharele! Se vede ca e bazat! Stii ca sunt moarta dupa tipi duri gen Vin Diesel. Bine, asta seamana cu Puiu Calinescu dar nu stii niciodata ce zace intr-unul ca el!:)))

Saxon

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 August 2012, ora 16:28

m-am lamurit, asta e copilul vostru.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 August 2012, ora 23:53

De la: nastasemihail, la data 2012-08-06 16:28:37m-am lamurit, asta e copilul vostru.
ne seamana ...asa-i???

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2012, ora 12:47

De la: daniela_, la data 2012-08-06 23:53:43
De la: nastasemihail, la data 2012-08-06 16:28:37m-am lamurit, asta e copilul vostru.
ne seamana ...asa-i???

Al vostru. Dar cu cine l-ati facut?

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 August 2012, ora 13:13

De la: nastasemihail, la data 2012-08-08 12:47:23
De la: daniela_, la data 2012-08-06 23:53:43
De la: nastasemihail, la data 2012-08-06 16:28:37m-am lamurit, asta e copilul vostru.
ne seamana ...asa-i???

Al vostru. Dar cu cine l-ati facut?
cu "TATA NATURA"

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2012, ora 13:37

Nu te contrazic. Iti las tie ultimul cuvint.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 August 2012, ora 14:07

De la: nastasemihail, la data 2012-08-08 13:37:36Nu te contrazic. Iti las tie ultimul cuvint.

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
nastasemihail

47672 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 August 2012, ora 15:28

De la: daniela_, la data 2012-08-08 14:07:02
De la: nastasemihail, la data 2012-08-08 13:37:36Nu te contrazic. Iti las tie ultimul cuvint.

Uite nu am eu ultimul cuvint.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 August 2012, ora 15:30

De la: nastasemihail, la data 2012-08-08 15:28:57
De la: daniela_, la data 2012-08-08 14:07:02
De la: nastasemihail, la data 2012-08-08 13:37:36Nu te contrazic. Iti las tie ultimul cuvint.

Uite nu am eu ultimul cuvint.
da' n-am zis nimic....

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 9 August 2012, ora 10:01


AVETI GRIJA PENTRU CE MILITATI!

E in firea omului sa militeze pentru ceva. Nu se simte bine daca nu aboleste ceva sau nu face dreptate. De multe ori nu gandeste ce face. inchide ochii si militeaza. Ca asa e el! Cateva exemple va vor arata despre ce e vorba:

1. ABOLIREA SCLAVIEI- Ma lasi? Parca era democratie si piata libera? Odata abolita sclavia, oamenii nu se vor mai putea vinde liberi pe un kil de zahar, un fular sau un pix. Ce se va intampla cu ei? Sunt la fel de oameni ca si noi ceilalti. A aboli sclavia inseamna sa te opui existentei sclavilor. E ca si cum ai zice ca de maine se va aboli homosexualitatea iar alde Naomi va fi scoasa in afara legii. Mai mult decat atat, oamenilor chiar le place sa fie sclavi. Nu mereu, dar odata pe luna, intr-o sambata...de ce nu?:))) Abolind sclavia, mii de ,,mistress" din intreaga lume vor ramane fara joburi. Ce sa faca o mistress care toata viata ei a dat bice la cu r barbatilor cu apucaturi indoielnice? La producatorii de jucarii sexuale se gandeste cineva? Imaginati-va cum toate fabricile de catuse si bice din China intra in faliment. Zeci de mii de oameni vor ingrosa numarul si asa mare al somerilor. Verdict? Mai ganditi-va!

2. ERADICAREA EXPLOATARII OMULUI DE CATRE OM.- Dintre toate exploatarile din lume, am inclus aici si Exploatarea Miniera Rosia Miontana, voi ati casunat exact pe exploatarea omului de catre om. Ce nu va place la asta? Cine ati vrea sa exploateze un om? Maimutele cu cu r rosu? Serios? Daca ma intrebati pe mine, sincer prefer sa fiu exploatat de un om decat de o maimuta cu cu r rosu. Habar nu aveti ce maimuta perversa si dubioasa e aia!:))

3 EGALITATE INTRE SEXE- Pai frate, cine sa vrea asta daca nu femeile? Ca sigur barbatii nu vor egalitate intre sexe. Ce pana mea, adica natura imi da mie 18 cm sa zicem, pentru ca si merit, ma duce mintea, le am cu tot felul de chestii, ma rog, nu intru in detalii iar un fraier care face umbra pamantului de pomana vrea dintr-o data s-o aibe si el cat a mea? Mosule, nu se poate asa ceva! Nu cat traiesc eu! Toata viata mea o sa militez pentru inegalitati intre sexe. Sa fie clar! Iar femeile astea ce tot se baga aiurea in seama? De ce vor sa fie ca noi? Stiu ele ce inseamna sa ti-o masori zilnic? Sau sa luam cazul meu spre exemplu, stiu ele ce inseamna sa nu poti sa te odihnesti si tu ca lumea pentru ca te suna toate dezamagitele din tara la 3 dimineata sa te intrebe ce faci?:))) Stiu ele ce inseamna sa nu te poti stropi din greseala in zona prohabului pentru ca vei fi acuzat ca te-ai pisat pe tine sau ti-ai scuturat-o dubios de puternic?:))) O femeie care se stropeste accidental pe fusta nu va fi in veci banuita de asa ceva! Sau, stiu ele ce inseamna sa traiesti intr-un stres continuu, ca de aia mor barbatii inaintea femeilor, ca ne gandim ca ne chinuim o viata intreaga sa ne luam neveste frumoase, sa facem case cu ele, copii, sa-i dam la scoala, sa avem plasma si masina de spalat cu 69 de programe si cand crezi ca te-a lovit fericirea in ficat, vine un terchea berchea care nu are nimic, e vai mortii lui de amarat, nu stie sa zica un banc ca lumea si-ti ia toata agoniseala pentru ca are cu 2 cm mai mult decat tine sub buric! DOI CA_CATI DE CENTIMETRI! Atat! Si pa nevasta, paduden! Asta vreti fetelor? Si cum planuiti sa va dati mare una fata de alta? Ca la noi e simplu, o scoti, ii zici un banc porcos la ureche si gata, poti s-o masori? Credeti ca sta cineva sa inventeze sonde gradate pentru voi?:)))

Saxon


Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 August 2012, ora 10:09


Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 11 August 2012, ora 10:29

De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2012, ora 10:31

De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07
Cam are timp de gandit la probleme globale ma interesa si o dizertatie despre pacea mondiala.

Nu prea imi vine sa rad, ca de obicei are dreptate, cu sclavia si exploatarea, iar la egalitatea sexelor n-am eu destula informatie, hai sa dam o raita pe la Vama Veche in documentare

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2012, ora 10:33

De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 11 August 2012, ora 10:35

De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:33:00
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta

Pariu ca scriu mai aproape de subiect decat Saxon?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2012, ora 10:39

De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:35:12
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:33:00
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta

Pariu ca scriu mai aproape de subiect decat Saxon?


Pariu ca schimbi subiectul la fiecare fraza?

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 11 August 2012, ora 10:42

De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:39:13
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:35:12
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:33:00
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta

Pariu ca scriu mai aproape de subiect decat Saxon?


Pariu ca schimbi subiectul la fiecare fraza?

Ok. Aduceti-l pe Saxon la masa.... Incepem negocierile! Sfatul sa propuna subiectele de tratat, va fi la alegere.... Sper ca Saxon si Musetelul sa gaseasca din lista propusa cel putin un subiect comun.... Apoi vedem....

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje
Membru din: 20/03/2012
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 August 2012, ora 13:36

De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:42:07
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:39:13
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:35:12
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:33:00
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta

Pariu ca scriu mai aproape de subiect decat Saxon?


Pariu ca schimbi subiectul la fiecare fraza?

Ok. Aduceti-l pe Saxon la masa.... Incepem negocierile! Sfatul sa propuna subiectele de tratat, va fi la alegere.... Sper ca Saxon si Musetelul sa gaseasca din lista propusa cel putin un subiect comun.... Apoi vedem....


Saxon nu presteaza la comanda, e un spirit liber...adica face numai ce-l taie capul

Raporteaza abuz de limbaj
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 August 2012, ora 14:04

De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:31:24
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07
Cam are timp de gandit la probleme globale ma interesa si o dizertatie despre pacea mondiala.

Nu prea imi vine sa rad, ca de obicei are dreptate, cu sclavia si exploatarea, iar la egalitatea sexelor n-am eu destula informatie, hai sa dam o raita pe la Vama Veche in documentare


stii tu ceva ....

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 August 2012, ora 14:04

De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:33:00
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta
touche!

Raporteaza abuz de limbaj
Daniela
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 11 August 2012, ora 14:19

De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 13:36:09
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:42:07
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:39:13
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:35:12
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:33:00
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta

Pariu ca scriu mai aproape de subiect decat Saxon?


Pariu ca schimbi subiectul la fiecare fraza?

Ok. Aduceti-l pe Saxon la masa.... Incepem negocierile! Sfatul sa propuna subiectele de tratat, va fi la alegere.... Sper ca Saxon si Musetelul sa gaseasca din lista propusa cel putin un subiect comun.... Apoi vedem....


Saxon nu presteaza la comanda, e un spirit liber...adica face numai ce-l taie capul

Eh, competitia ii va stimula..... incadrarea? Asa, in spiritul ambition?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Membru din: 4/04/2012
Postat pe: 11 August 2012, ora 14:23

De la: daniela_, la data 2012-08-11 14:04:49
De la: _Ingrid, la data 2012-08-11 10:33:00
De la: Musetel, la data 2012-08-11 10:29:30
De la: daniela_, la data 2012-08-11 10:09:07

Seci.... sar de la ana la caiafa....sunt greu de urmarit, actiunea este din salt in salt, plus ca sunt vulgare....cunoasteti parerea mea....
Asta cu saritul de la una la alta si greu de urmarit, ma surprinde venind din partea ta
touche!

touché? touchée?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Pagini: << 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului SAXON
Mergi la: