back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

O idee buna ,revenirea la agricultura

PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 7 Decembrie 2011, ora 04:35

Eram odata țara eminamente agrara,acum cum suntem?
Atita ogor neingrijit nu a avut Romania de cin este,dar nici statului nui pasa,nu ajuta țaranii.Osolutie ar fi procurarea utilajelor la prețuri de second hand ,informații pe
[email protected]

Raporteaza abuz de limbaj
PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
nastasemihail

47672 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 16:47

Eu am incercat sa....cu agricultura. Dar mi s-a spus ca nu e pamintul meu.

Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

766 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 12 Decembrie 2011, ora 17:02

De la: DRAGHINA, la data 2011-12-07 04:35:51Eram odata țara eminamente agrara,acum cum suntem?
Atita ogor neingrijit nu a avut Romania de cin este,dar nici statului nui pasa,nu ajuta țaranii.Osolutie ar fi procurarea utilajelor la prețuri de second hand ,informații pe
[email protected]

"Draga" 'DRAGHINA'! Ai fost atat de indignata cand ai deschis acest topic incat nici nu ai putut sa respecti niscai reguli gramaticale la indemana celor care nu sunt chiar atat de preocupati de necultivarea pamantului! Acum am inteles ce afaceri ti-au manat pasii in 'tarile nordice': sa faci rost de utilaje la 'mana a doua'! Am intrat pe info.... si am vazut, iar preturile nu sunt chiar de mana a doua. Eu (fiind mai mare), te sfatuiesc sa deschizi o pagina pe internet unde sa-ti poti vinde utilajele. Aici nu prea sunt interesati prietenii nostri decat de sfaturi despre agricultura (eventual!). Oricum, daca nu reusesti cu utilajele, poate ai mai mult succes cu 'tablourile Solea'!

Virtutea nu consta in abtinerea de la viciu ci in neravnirea lui. Galina
| Varianta pentru tiparire a topicului O IDEE BUNA ,REVENIREA LA AGRICULTURA
Mergi la: